Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2017 » Січень » 16 » Внесок в майбутнє
10:04
Внесок в майбутнє

ДОБРІ НОВИНИ

  Кінець 2016 року для багатьох закладів освіти став справжнім святом з отриманням  бажаних  та важливих подарунків. Тому, сьогодні є привід подякувати керівництво Олександрівського району, головам сільських та селищної рад, сільськогосподарських та фермерських підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих до потреб навчальних закладів, які виступали спонсорами  в поліпшенні матеріально-технічної бази закладів освіти.

Саме тому, що існують такі люди та патріоти, як  голова Олександрівської райдержадміністрації - Микола Іванович Мачульський, який не може залишатися осторонь людських проблем, завдяки його вірно сформованій, чітко визначеній громадянській  позиції та всебічній підтримці   були виділені кошти з місцевого бюджету.

Завдяки виділеним коштам - всі  заклади освіти   забезпечені такими необхідними, в умовах підвищення епідемічного порогу, дезінфікуючими  засобами. Для прання та миття поверхонь закуплена кальцинована сода. Для очистки питної води придбані таблетки Акватабс.

 З метою економії бюджетних коштів на оплату електричної енергії  частково закуплені енергозберігаючі світлодіодні лампи.

На дотримання умов СанПіНу за частковою потребою   придбані м’ясорубки, пилососи, холодильники, пральні машини, праски, каструлі, іграшки.

Для здійснення комфортного та безпечного підвозу учнів забезпечені запасними частинами та паливно-мастильними матеріалами шкільні автобуси.

Придбана насосна станція для безперебійного водопостачання Некременської ЗОШ, насосна станція для котельні Новоолександрівської ЗОШ, насос для Дмитро-Дар'ївської ЗОШ, зливні бачки для Мирнодолинського  НВК.

Придбаний генератор для безперебійного енергопостачання в нові міні-котельні.

Ми віримо, що придбання цих матеріальних цінностей – лише перший та не єдиний крок, для створення комфортних умов, з метою отримання якісної освіти в умовах оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів, зроблений за останні роки для зниження навантаження на батьків.

Внесок в комфорт  дітей це внесок в майбутнє. Дякуємо за підтримку і розуміння потреб закладів освіти всіх небайдужих до навчально-виховного процесу підростаючого покоління.

З вдячністю, відділ освіти РДА                      

Категория: Общество | Просмотров: 358 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz