Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Червень » 7 » ВИХОВУЄМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ
12:15
ВИХОВУЄМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ

Щороку наша дружня сімя розкриває обійми перед випускниками шкіл Олександрівського, Добропільського районів, Харківської області.

Приходячи в наш ліцей, вони піднімаються на нову сходинку свого життєвого шляху. Новий соціум, нова система навчання, нові наставники.

Зміни в суспільстві змінили і ставлення до нашої системи освіти. Безкоштовне навчання, отримання професії разом з середньою освітою, змога продовжити потім навчання в вузах, маючи вже спеціальність та досконалі знання - все це заохочує дітей і батьків. І ми зустрічаємо їх з радістю!

Зрозуміло, що обмежитись сухим навчанням ліцей не може і інженерно-педагогічний колектив робить все можливе, щоб учні себе почували зручно і затишно. Діти отримують стипендію,організовано 3-разове харчування, працює гуртожиток, відпрацьована система щомісячного преміювання і надання матеріальної допомоги учням з малозабезпечених сімей.

Звісно ж, одна із наших основних задач - різнобічний розвиток особистості і ми проводимо цілий комплекс заходів, щоб дитина змогла знайти справу по душі, щоб зробити її життя в ліцеї цікавим і змістовним.

З цією метою організовується багато конкурсів, тематичних вечорів, зустрічей з цікавими людьми, вечорів відпочинку, дискотек, спортивних свят, які викликають інтерес не тільки у наших учнів, а й у школярів, мешканців Олександрівки. В тісному зв’язку ми співпрацюємо з працівниками прокуратури,юстиції,органів міліції та працівниками ЦРЛ.

Широко відкриті двері бібліотеки,де учні мають можливість не тільки поспілкуватися з книгою,а і працювати з комп’ютером з доступом  до мережі   інтернет.

Діти, приходячи до нас, дійсно розкриваються. Ми пишаємося нашими   вихованцями - переможцями та активними учасниками обласних, Всеукраїнських конкурсів:  Кондель Дарєю, Філоновою Альоною , Кожиним Владиславом, Горбач Русланом, Ковтком Владиславом.

Протягом девяти років наші учні займають призові місця в обласних оглядах-конкурсах художньої самодіяльності в м. Донецьку.

Наші учні  радують нас , бо знаходять собі справу по душі. А ми завжди з щирим серцем готові їм в цьому допомагати.


О. Філонов, заст.  директора з навчально-виховної роботи
Категория: Образование | Просмотров: 1035 | Добавил: Редакция | Теги: лицей, ліцей | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz