Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2021 » Квітень » 9 » Варто знати
10:59
Варто знати

Хочете отримувати газ за вигідними цінами

від ГК «Нафтогаз України»?

Надіслати заявку можна

безкоштовно Укрпоштою

Із 1 жовтня 2020 року всі жителі Донецької області – клієнти ПАТ «Донецькоблгаз» – отримують газ від постачальника «останньої надії» (ПОН). Попередня газова компанія припинила постачати блакитне паливо населенню. Згідно з нормами тривалість поставки природного газу від ПОН обмежена за терміном, тому для безперебійного газопостачання жителі Донецької області повинні обрати ринкового постачальника і укласти з ним договір.

Наголошуємо, що клієнти, яких обслуговує ПОН, не стають автоматично комерційними клієнтами ГК «Нафтогаз України». ПОН – це тимчасова страховка для уникнення перебоїв з газопостачанням, яку за результатами урядового конкурсу забезпечує ГК «Нафтогаз України». У порівнянні з підключенням клієнтів до ГК «Нафтогаз України» на комерційних умовах, ціна для клієнтів ПОН вища, а сервіси компанії доступні лише частково через відсутність необхідної інформації про клієнтів постачальника «останньої надії».

Увага! Побутові клієнти можуть подати заяву на приєднання до ГК «Нафтогаз України», відправивши її Укрпоштою. Послуга є безкоштовною.

Що потрібно зробити клієнту?

  1. Зберіть необхідний перелік документів: копію ІПН, копію документа про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла.

  2. Відвідайте поштове відділення і попросіть у оператора спеціальний конверт із заповненими полями одержувача та заяву-приєднання до ГК «Нафтогаз України».

  3. Заповніть заяву-приєднання. Не забудьте вказати свій ЕІС-код – 16-значний персональний газовий номер об'єкта. Його можна знайти на попередніх платіжках або дізнатися в ПАТ «Донецькоблгаз».

  4. Вкладіть заяву і копії документів в конверт та передайте оператору для відправки.

На сьогодні послуга подачі заявки Укрпоштою доступна для жителів 6 районів Донецької області, 22-х населених пунктів:

  • Волноваський район, села Ближнє, Бугас, Єгорівка, Микільське, Новогнатівка, Рибинське, Чермалик;

  • Бахмутський район, села Міньківка, Васюківка, Роздолівка, Парасковіївка, Іванівське, селища Новолуганське, Опитне

  • Костянтинівський район, села Яблунівка, Олександро-Калинове, Іллінівка;

  • Олександрівський район, село Очеретине;

  • Покровський район, село Гришине;

  • Великоновосілківський район, селище Зелений Гай, села Іскра та Піддубне.

Після доставки листа Укрпоштою, обробка заявки займе 5-7 робочих днів, після чого клієнт отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід і подальші інструкції.

Перевірити статус доставки листа клієнт зможе за трек-номером, наданим оператором відділення Укрпошти. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua. Для цього потрібно вибрати розділ «Перевірити статус заявки» і ввести в відповідному полі свій ЕІС-код.

Перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника. Міняти труби в разі зміни постачальника не потрібно: газ буде доставлятися тієї ж трубою і з використанням того ж обладнання. Газопостачання під час або після зміни компанії у клієнта не припиняється.

Нагадуємо, приєднатися до ГК «Нафтогаз України» всі охочі також можуть онлайн – на сайті gas.ua чи через web-версію Приват24 (розділ «Послуги/Комунальні постачальники»), або офлайн – у відділеннях банків ПУМБ та Ощадбанк.

Ціни на газ для побутових клієнтів ГК «Нафтогаз України» стабільно є одними з найвигідніших на ринку: в квітні ціна блакитного палива від компанії в рамках тарифного плану «Місячний» становить 6,86 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Ціна газу для клієнтів ПОН – 6,99 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Більше інформації про підключення до ГК «Нафтогаз України» можна отримати в контакт-центрі компанії за телефонами: (093) 654 77 77; 095 654 77 77; (097) 654 77 77.

Категория: Общество | Просмотров: 362 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz