Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Жовтень » 20 » Славні імена в історії району
22:41
Славні імена в історії району

Безцінна праця

Ми завжди згадуємо людей, які своїм життям довели, що людина лише тоді щаслива, коли вона відбулася в професії та особистому житті.
Нещодавно в Іверській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з ветераном праці Бутурлімовим Юхимом Олександровичем, який має за плечима довгий трудовий шлях механізатора колгоспу ім. ХХ з’їзду КПРС та безліч нагород за сумлінну працю, серед них орден Трудового Червоного Прапора, медаль "За трудову відзнаку”, ювілейні медалі СРСР, безліч Похвальних листів та грамот. Юхим Олександрович розповідав про свій життєвий шлях та трудові досягнення. Учні з захопленням слухали розповідь односельця, оскільки вже давно не має колгоспу, тому і розповідь була ніби подорожжю в минуле.
Також був запрошений голова спілки ветеранів села Іверське Ваценко Віктор Миколайович, який розповів учням про ветеранів Великої Вітчизняної Війни, про їх подвиг, бойові заслуги, скільки ветеранів проживає на території Іверської сільської ради і чим вони живуть.


Віктор Миколайович на прикладі власного життя намагався спрямувати учнів на майбутні трудові досягнення, оскільки сам рано втратив батьків і виховувався бабусею з дідусем, проте це не завадило йому закінчити вищі учбові заклади з відзнакою.
Багато гарних слів від учнів було сказано на адресу чудової людини, справжнього знавця своєї справи, прекрасного педагога – Солощенко Ніни Миколаївни. Вже сорок п’ять років вона працює на педагогічній ниві, сіючи знання про добро і своїм прикладом показує наскільки людина може бути віддана своїй справі. Ніна Миколаївна має медаль "Ветеран праці”, вона і до сьогодні працює в Іверській школі.
Зустріч пройшла в теплій дружній обстановці, всі учасники залишились задоволені її результатом. Учні подякували ветеранам за бажання поділитися власним досвідом, оскільки такі зустрічі надихають молодь на майбутні звершення і допомагають працювати над собою.
Л. Іванова, педагог-органі­затор Іверської ЗОШ

Категория: Житейские истории | Просмотров: 768 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz