Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Вересень » 19 » Пам’ятаємо
17:16
Пам’ятаємо

«Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

Тематичні заходи до Міжнародного дня пам’яті жертв фашизму – дня вшанування пам’яті мільйонів військових, полеглих у боях під час Другої світової війни, та мирних жителів багатьох країн і національностей, які загинули внаслідок бойових дій, в окупації, на примусових роботах у Німеччині, у концтаборах та інших місцях примусового тримання, від хвороб та голоду.

З метою вшанування пам’яті мільйонів військових, полеглих у боях під час Другої світової війни, та мирних жителів, які загинули внаслідок бойових дій, в окупації, на примусових роботах у Німеччині, у концтаборах та інших місцях примусового тримання, від хвороб та голоду, у закладах освіти Олександрівського району пройшли наступні інформаційно-просвітницькі заходи за зазначеною тематикою: загальношкільні заходи, присвячені Міжнародному дню пам’яті жертв фашизму, Уроки мужності «Збережемо пам’ять», історичні п’ятихвилинки «У пам’яті нема минулого…», коментовані перегляди документальних та художніх фільмів. Під гаслом «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» було організовано тематичні екскурсії до шкільних музеїв. Шкільними бібліотекарями було оформлено виставки художньої та публіцистичної літератури «Ці дні у пам’яті народній ми збережемо назавжди». Провідною ідеєю проведених заходів є виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, національної гідності, шанобливого ставлення до старшого покоління.

В більшості бібліотек оформлено книжкові виставки та тематичні полиці: «Українці на фронтах Другої світової війни»  (Некременська бібліотека-філія), «Правда через роки…» (Високопільська бібліотека-філія), «День пам’яті жертв фашизму» (Спасько – Михайлівська бібліотека-філія). Серед масових заходів відбулися інформаційні години «Україна у боротьбі проти фашизму» (Староварварівська, Новоолександрівська бібліотеки-філії ), «Внесок України у боротьбу проти фашизму» (Петрівська Друга бібліотека-філія), бесіда «Що таке нацизм і фашизм» (Іверська бібліотека-філія), огляд літератури «Пам’ятати, щоб жити» (Запаро – Марївська бібліотека- клуб).

 

Категория: Общество | Просмотров: 431 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz