Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Листопад » 15 » Олександрівський РЦЗ інформує
12:26
Олександрівський РЦЗ інформує

Тренінги з бізнеспланування тривають

13 листопада фахівці Олександрівського районного центру зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва провели тренінг з бізнеспланування за участю начальника відділу економіки  Олександрівської райдержадміністрації Людмили Макаренко, державного реєстратора юридичних та фізичних осіб Олександрівської райдержадміністрації Олени Майстренко.

Учасникам тренінгу презентували бізнес-гранти від партнерських організацій служби зайнятості, спрямовані на започаткування та розширення власного бізнесу. Для отримання будь-якої грантової підтримки необхідно надати бізнесплан, в якому визначити пріоритетні цілі та завдання, напрями діяльності, обґрунтувати необхідні ресурси та засоби їх використання. Тому основна частина тренінгу була присвячена саме розгляду загальних правил складання бізнесплану, його структури. Доречним став розроблений фахівцями Донецької обласної служби зайнятості відеопосібник зі складання бізнесплану з покроковими рекомендаціями.

Координатор консалтингового центру Любов Ситник  надала основні рекомендації з бізнеспланування для участі у програмі та повідомила про відкриту консультаційну лінію «4Round» для малого та середнього бізнесу регіону.

Увагу присутніх акцентували на додаткових фінансових стимулах, які служба зайнятості пропонує роботодавцям, що приймають на роботу зареєстрованих безробітних громадян на нові робочі місця та внутрішньо переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Робота Олександрівського районного центру зайнятості зі сприяння розвитку підприємницької ініціативи, інформування про можливості служби зайнятості та програми соціальних партнерів, які спрямовані на допомогу тим, хто планує започаткувати або розширити власну справу, триває на постійній основі.

Відділ надання соціальних послуг Олександрівського районного центру зайнятості

Категория: Другие новости | Просмотров: 238 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz