Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Жовтень » 25 » Олександрівський РЦЗ інформує
10:21
Олександрівський РЦЗ інформує

У ОЛЕКСАНДРІВЦІ ПРОЙШОВ ФОРУМ КАР`ЄРИ «СХІД І ЗАХІД РАЗОМ»

23 жовтня Олександрівський районний центр зайнятості приєднався до Регіонального Форум Кар’єри «Схід і Захід разом», який проводився в усіх містах та районах Донецької області.

Захід було проведено з метою орієнтації учнів на навчання у місцевих вищих та професійно-технічних навчальних закладах, подальше працевлаштування до українських підприємств,  стимулювання бізнес-мислення та подолання дисбалансу регіонального ринку праці і попередження масового виїзду талановитої молоді на роботу за кордон.

Присутніх привітала директор Олександрівського центру зайнятості  Наталя Дудник.

 «Молодь знаходиться у центрі нашої уваги, оскільки саме за вами майбутнє. Ми робимо все можливе, щоб ви могли реалізувати себе в рідному місті. Ми створюємо максимально комфортні умови для свідомого вибору професії, навчання, а в подальшому для роботи та професійного зростання», - зазначила Н.Дудник.

Фахівці служби зайнятості ознайомили юних гостей з різноманітними локаціями форуму. Для дітей були організовані тематичні фотозони, майстер-класи, сектори профорієнтації і підприємництва, проведені презентації навчальних закладів та роботодавців району.

У бізнес-секторі підлітки ознайомились з підприємцями, кожен з яких пройшов шлях від безробіття до успішного започаткування власної справи. Експерт з бізнесу Євгенія Вінникова, яка відкрила першу в Олександрівці дитячу Арт-студії «CREATIVE» розповіла власну історію успіху та надихнула  дітей до самозайнятості.

Під час відвідування профорієнтаційної локації молодь пройшла тестування з визначення професійної спрямованості та перспектив побудови кар’єри, переглянули відеоролики і презентацію онлайн-додатків служби зайнятості та Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю.

Наступний сектор презентував учбові заклади області з машинобудування, енергетики, аграрної, індустріальної галузі та гірничої промисловості.

Презентаційний модуль роботодавців ознайомив відвідувачів форуму кар’єри з вакансіями і актуальними спеціальностями найбільших підприємст району.

Протягом всього заходу працював мобільний центр зайнятості, де фахівці надавали перехожим, молоді, в тому числі учнівській та їх батькам консультації щодо свідомого вибору професії, навчання в учбових закладах Донецької області, а також центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

В кінці заходу фахівці центру зайнятості провели інтерактивну гру з учасниками форуму.

Відділ надання соціальних послуг Олександрівського районного центру зайнятості

Категория: Другие новости | Просмотров: 216 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz