Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Червень » 10 » Олександрівський РЦЗ інформує
09:13
Олександрівський РЦЗ інформує

Шукаєш роботу? Скористайся електронними сервісами ДСЗ

Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям. У 2018 році сайт Державної служби зайнятості було оновлено.

Оновлений сайт дозволяє переглядати корисну інформацію про послуги служби зайнятості, пройти профорієнтаційне тестування, передивлятися контактні дані центрів зайнятості, аналітичні та статистичні матеріали про ринок праці і діяльність служби зайнятості. Користувачам надається можливість застосовувати персональний електронний кабінет роботодавця і безробітного, записатися до фахівця служби зайнятості за допомогою електронної черги.

Електронний кабінет роботодавця - це сучасний інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований, насамперед, на економію часу та підвищення ефективності взаємодії зі службою зайнятості. По суті, це персональне автоматизоване робоче місце, що дозволяє подавати звітність до центру зайнятості в режимі онлайн, переглядати стан укомплектування заявлених вакансій та кількість направлених центром зайнятості претендентів на роботу. Зокрема роботодавець має можливість моніторити договора на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру і працевлаштування після професійного навчання, переглядати актуальні резюме шукачів роботи.

Електронний кабінет безробітного надає можливість створити резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про професійне навчання, скористатися сервісами профорієнтаційної платформи, переглянути чинну законодавчу базу, отримати інформацію про нарахування і виплату допомоги по безробіттю.

Електронна черга – сучасний сервіс, який дозволяє в режимі онлайн записатися на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості у зручний час. Новий сервіс дозволяє зекономити час і заздалегідь обумовлює мету візиту.

Скористатись сервісами сайту Державної служби зайнятості можна за посиланням https://www.dcz.gov.ua

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 279 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz