Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Травень » 24 » Олександрівський РЦЗ інформує
11:21
Олександрівський РЦЗ інформує

Виїзна акція Олександрівського центру зайнятості для мешканців села

23 травня фахівці Олександрівського районного центру зайнятості провели виїзну акцію для мешканців с.Новоолександрівка з використанням мобільного центру профорієнтації.

Під час спілкування з населенням фахівці служби зайнятості надали консультації щодо можливості працевлаштування, отримання ваучерів для підтримки конкурентоспроможності осіб на ринку праці, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, про можливість проходження професійного навчання, акцентували увагу на перевагах навчання у Донецькому центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Учнів Новоолександрівської ЗЗСО ознайомили з атласом нових професій, брошурами навчальних закладів та матеріалами з описом професій, презентували мобільний додаток «Центр профорієнтації». Наголосили на перевагах робітничих професій, що мають попит на сучасному ринку праці.

Всім бажаючим запропонували пройти безоплатне комплексне тестування на профорієнтаційній платформі «Моя професія: консультаційна мережа», яке допоможе виявити власні нахили і здібності при виборі майбутньої професії.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг центру зайнятості Віталій Кухтик розповів, що нині служба зайнятості перетворилась сервісну установу, яка намагається наблизити свої послуги до мешканців навіть віддалених сіл.

«Наразі розроблено три програми, які можна безкоштовно завантажити в GOOGLE PLAY, це «Центр розвитку підприємництва», «Центр професійної орієнтації» і «Довідник послуг і пільг учасника АТО». За допомогою сучасного сервісу – електронна черга, не виходячи з дому, можна в онлайн-режимі записатися на прийом до фахівця центру зайнятості у зручний для вас час. Зв’язатися з центром зайнятості та отримати онлайн-консультацію можна за допомогою Skype-зв`язку. А зареєструвавшись в центрі зайнятості, ми допоможемо вам створити електронний кабінет шукача роботи, який надасть можливість скласти власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного

  • скористатися профорієнтаційною платформою, переглянути чинну законодавчу базу, отримати інформацію про нарахування і виплати допомоги по безробіттю», - зазначив Віталій в своїй промові.

Представники місцевих підприємств та установ, які відвідали захід, отримали інформацію про електронні сервіси та послуги для роботодавців.

Захід пройшов у форматі конструктивного діалогу та надав змогу наблизити послуги служби до кожної зацікавленої в цьому людини.

Відділ надання соціальних послуг

Олександрівського районного центру зайнятості

пл. Олександра Невського, 2

смт. Олександрівка, Донецька обл., Україна, 84000

тел./факс: +38(06269)-2-15-89

Категория: Другие новости | Просмотров: 284 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz