Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Травень » 22 » Олександрівський РЦЗ інформує
08:17
Олександрівський РЦЗ інформує

Працевлаштування осіб з інвалідністю – вирішуємо проблеми спільно!

21 травня для роботодавців Золотопрудського старостинського округу, з метою поєднання зусиль у сприянні зайнятості осіб з інвалідністю, відбулось засідання круглого столу з обговорення проблемних питань.

Участь у заході взяли роботодавці ФОП Деркач Л.В., ФОП Шур І.О., СТОВ «Золотіі Пруди», ФОП Дяченко О.М.

Розпочинаючи засідання, спеціаліст по роботі з роботодавцями Олександрівського районного центру зайнятості Олена Щур, зазначила, що на сьогодні, більшість діючих підприємств району є постійними клієнтами і надійними соціальними партнерами служби зайнятості. Для забезпечення адресної допомоги кожному роботодавцю, виходячи з його потреб та можливостей, фахівці центру зайнятості використовують широкий спектр послуг.

О. Щур поінформувала присутніх про ситуацію на місцевому ринку праці, зупинилася на проблемах створення спеціалізованих робочих місць для людей з інвалідністю, забезпечення гідної заробітної плати та організації та проведення роботи зі сприяння зайнятості цих громадян.

«Працевлаштування осіб з інвалідністю – щоденна робота, яку провадить служба зайнятості. У своїй діяльності служба зайнятості цій категорії громадян приділяє особливу увагу, шукає нові підходи до вирішення питання їхнього працевлаштування. При цьому обов'язково враховуються рекомендації медико-соціальної експертної комісії», – наголосила О.Щур.

У свою чергу, фахівець центру зайнятості Тетяна Незнанова нагадала роботодавцям про нові можливості та послуги служби зайнятості для роботодавців, а саме: можливість здійснювати підбір працівників та проводити співбесіди в онлайн-режимі (Skype-співбесіда, публікація відеорезюме та відеовакансій на відеохостингу Youtube).

 

«Запровадження новітніх форм роботи значно спростить процедуру пошуку претендента на робоче місце та дасть можливість роботодавцеві підібрати кваліфікованих працівників навіть з інших регіонів», – повідомила Т. Незнанова.

Спеціалісти служби зайнятості та роботодавці обговорили шляхи посилення співпраці в напрямку вирішення вищезазначених питань та вкотре дійшли висновку, що лише спільними зусиллями можна допомогти таким людям знайти своє місце в суспільстві, поліпшити добробут своєї родини та підвищити власний соціальний статус.

Усі учасники заходу отримали роздаткові матеріали, у яких були вказані короткі резюме осіб з інвалідністю - шукачів роботи із зазначенням їх вмінь і навичок.

Підбиваючи підсумки засідання, його учасники дійшли висновку, що соціальна реабілітації громадян з інвалідністю, у т.ч. сприяння їх працевлаштуванню – проблема комплексна, і лише завдяки співпраці всіх зацікавлених соціальних партнерів її можна вирішити.

Відділ надання соціальних послуг

Олександрівського районного центру зайнятості

пл. Олександра Невського, 2

смт. Олександрівка, Донецька обл., Україна, 84000

тел./факс: +38(06269)-2-15-89

Категория: Другие новости | Просмотров: 262 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz