Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Лютий » 21 » Олександрівський РЦЗ інформує
09:28
Олександрівський РЦЗ інформує

Головне щоб справа була до душі…

Наталя Кучеренко за фахом економіст, має стаж понад 10 років. Довгий час працювала бухгалтером. Останні два роки була начальником господарського відділу Комунальної установи «Олександрівський районний центр фінансово-господарського обслуговування закладів». Але доля внесла у життя жінки свої корективи. У зв’язку із звільненням з роботи, Наталя звернулася до Олександрівського районного центру зайнятості. Прослухавши у центрі зайнятості семінари із самозайнятості, прийняла рішення стати підприємцем і відкрити власну справу. До вибору виду діяльності підійшла серйозно і відповідально, адже треба було знайти таку справу, щоб вона відрізнялася оригінальністю від значної кількості приватних підприємств, а головне щоб справа була до душі.

За сприянням фахівців служби зайнятості Наталя пройшла навчання з основ підприємницької діяльності в дистанційному форматі, склала бізнес-план з виробництва і продажу робіт ручної роботи та непродовольчих товарів та отримала стартовий капітал у вигляді одноразової допомоги для зайняття підприємницькою діяльністю. Гроші вона витратила на покупку матеріалів: ниток для шиття і плетіння, тканин, стрічок, аксесуарів.
Тепер Наталя більшу частину свого часу займається улюбленою справою, створюючи шедеври. Вона займається виготовленням квітів, фотозон, світильників, бра, сувенірної продукції, а також пошивом дитячих костюмів для концертних виступів, штор, декоративних подушок, вишиває картини стрічками.

«Завдяки соціальним мережам, мої роботи пізнають, як в Донецькій області, так і далеко за її межами. Маю можливість працювати з бюджетними організаціями. Завдяки унікальності і невисокій ціни моєю продукцією зацікавились покупці із Польші і Ізраїлю. Тому планую розширять виробництво за рахунок виходу на нові ринки», - ділиться Наталя.

Безробітним, які планують стати підприємцями Н.Кучеренко радить постійно вчитися і вдосконалюватися, бути сильною та цілеспрямованою особистістю і не боятися перемін у житті.

Відділ надання соціальних послуг

Олександрівського районного центру зайнятості

пл. Олександра Невського, 2

смт. Олександрівка, Донецька обл., Україна, 84000

тел./факс: +38(06269)-2-15-89

Категория: Другие новости | Просмотров: 258 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz