Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Вересень » 25 » Олександрівська РДА
11:56
Олександрівська РДА

В культурно – освітніх закладах району організовано та проведено тематичні заходи до Дня партизанської слави.


З метою відзначення Дня партизанської слави, патріотичного виховання підростаючого покоління, 21 вересня у закладах загальної середньої та позашкільної освіти пройшли відповідні заходи. Так, для учнів 1-4 класів проведено тематичні уроки «Партизани – невидимі герої війни», для учнів 5-11 класів – бесіди та лекції «Що ми знаємо про партизанський рух», «Партизанський рух Олександрівщини». У закладах освіти продовжується пошукова робота по встановленню імен партизанів-земляків, які загинули у ході війни. У Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов районний зліт-зустріч активних членів пошукових загонів «Спадкоємці перемоги». У бібліотеках, шкільних музеях організовано експозиції та тематичні виставки літератури, присвячені історії підпільно-партизанського руху.
В бібліотеках Олександрівської централізованої бібліотечної системи до Дня партизанської слави, який відзначається 22 вересня організовано низку заходів. Напередодні цієї дати, бібліотекарі центральної районної бібліотеки для учнів 9-В класу Олександрівської ЗОШ провели медіа- інформацію «Там де пам'ять, там сльоза». Цей захід, розширив знання учнів про партизанський рух в Україні та героїв партизанського руху.
Підготовлений невеличкий документальний фільм, та пісні про партизан повинні виховати у учнів патріотичні почуття, гуманізм, любов до України, пошану до тих, хто боровся за батьківщину. Вірші М.Рильського, А.Малишка, П. Воронька, які декламували учні класу допоможуть дітям розвивати образне мислення, та артистичні здібності.
В більшості бібліотек оформлено книжкові виставки та тематичні полиці: «Сторінками партизанської слави» (Варварівська бібліотека-філія), «Правда через роки…» (Високопільська бібліотека-філія), «Йшли селом партизани» (Староварварівська бібліотека-філія). Серед масових заходів відбулися інформаційні години, «У книжках ожила безсмертна слава партизанам» (Петрівська Друга бібліотека-філія), «Партизанська слава України» (Іверська бібліотека-філія), огляд літератури «Шляхами партизанської слави» (Запаро – Мар’ївська бібліотека-клуб), інформаційні подорожі: «Стежками партизанського руху» (Новоолександрівської бібліотеки-філії), «Стежками партизанської слави» (Новополтавська бібліотека-філія).

Категория: Другие новости | Просмотров: 335 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz