Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Вересень » 23 » Наші інтерв´ю
00:05
Наші інтерв´ю

А ярмарок гуде…

Стільки людей, скільки і вражень… Побувавши на нашому Олександрівському Ярмарку, ми поспілкувались з його учасниками, серед них – заступник голови райдержадміністрації Наталя Станіславівна Гаврик і наша довгожителька – ветеран праці, учасник ВВВ, ровесниця району 90-річна Марія Єфимівна Семенова.


- Маріє Єфимівно, що Випам´ятаєте з історії проведення ярмарок району?

- Коли ще я була зовсім молодою, і, повірте, вродливою дівчиною, на Олександрівщині були традиційними веселі ярмарки, на яких люди мали змогу отримати найголовніше – поспілкуватися, адже зараз я розумію – основне щастя для людини – це радість  спілкування… І як добре, що вони відродилися!

- Наталя Станіславівно,скажіть, будь-ласка, а в кого виникла ідея відновити проведення ярмарку в цьому році?

- Історія – королева майбутнього – цю аксіому підтримав наш голова районної державної адміністрації Олексій Анатолійович Бабешко, який дбайливо ставиться і ретельно вивчає історію нашої рідної Олександрівщини. Саме за його пропозицією, з нагоди ювілею району ми відкрили це знаменне дійство – Олександрівський Ярмарок.

І сьогодні ви бачите втілену в життя ідею, гаряче підтриману районною, селищною та сільськими радами, і всіма нашими земляками… Велика подяка всім цим людям, котрі знають і вірять – без минулого – не буде майбуття. Ми – велика родина, ім´я якої – Олександрівщина!

- Маріє Єфимівно, а що б Вихотіли побажати всім олександрівцям від мала довелика?

- Боже, яка це радість, що про нас думають і піклуються! Я, проста українська жінка, щиро дякую за це свято керівництву району – голові районної державної адміністрації О.А. Бабешко, голові районної ради Ф.І. Морозу. Хоч, я і в літах, щиро радію за молодь, адже про них дбає і піклується про її дозвілля наш депутат Олексій Азаров, він не забуває і про нас – літніх людей. З роси і води Вам, Олексію Миколайовичу. Велике спасибі всім за дарунок і за вшанування.

Адресую подяку і всім тим, хто прийшов вшанувати мене в день мого 90-річного ювілею – добра і наснаги вам, хай не переривається зв´язок поколінь!

- Наталіє Станіславовно, а чи будуть продовжуватися ці добрі традиції ярмаркування і в майбутньому?

- Звичайно! З цього року ярмарок стане традиційним, адже нашому роду ніколи не буде переводу! З започаткуванням Олександрівського Ярмарку вас, дорогі земляки!

Спілкувалась Т. Алієва

Категория: Культура | Просмотров: 773 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz