Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Грудень » 10 » Громадська ініціатива
13:17
Громадська ініціатива

А все-таки мрії збуваються!

Саме під цим гаслом ми надаємо сьогодні відгуки наших земляків про втілення в життя проектів місцевого розвитку або міні-проектів, спрямованих на єдину мету – організацію змістовного дозвілля та естетичного виховання наших дітей.


А.М. Дашенко, директор ЦДЮТ: «У цьому році наша ініціативна група взяла участь у районному конкурсі міні-проектів, подавши пропозицію під назвою «Танок – чарівна стежина мистецтва».

 Головною метою його була давня наша задумка – упорядкувати кімнату для занять дитячого хореографічного колективу. І не можу Вам передати, які емоції переповнювали нас, коли з’ясувалося, що ми перемогли спочатку в районному, а потім, і в обласному етапах!

На двадцять тисяч гривень – з яких 17,7 тис. грн.. було виділено з обласного бюджету – ми придбали та вже установили професійні станки для наших юних танцюристів, заказали сучасний ковролін, лампи та підсвітку. Висловлюючи щиру подяку всім організаторам та ініціаторам цього конкурсу, хочу сказати – цей рік дійсно став для нас Роком дитячої творчості…».

О.М. Гарна, директор Високопільської ЗОШ: «Ні для кого не є секретом, що на сьогодні осередком спілкування та окрасою села по праву є сільська школа. Саме тут б’ється пульс підростаючого покоління, тут на випускних та першовересневих лінійках перелистуються сторінки історії нашої маленької Батьківщини…

Давно наш спортивний зал потребував заміни вікон, але коштів не вистачало. Завдяки участі у цьогорічному конкурсі міні-проектів, де наш проект переміг на обласному рівні, ми вже здійснили заміну всіх вікон на новенькі металопластикові, а незабаром – завершимо фарбування стін та підлоги спортивної зали.

Наш проект мав назву «Спорт – турбота кожного», і це цілком справедливо, адже крім виділених з обласного бюджету 20 тисяч грн. свій вагомий внесок внесла і громада – нашими земляками зібрано 10 тис. грн.

Говорячи велике спасибі всім, хто брав участь у реалізації цієї доброї справи, хочу зауважити – двері нашої шкільної спортивної зали будуть відкриті для найрізноманітніших вікових категорій, адже здоровий спосіб життя для всіх – від малечі до пенсіонерів – мета цього проекту».

Л.М. Бобровська, директор музичної школи: «Дуже приємно, коли зі сцени лунає  гармонійний спів, а ще приємніше, коли очі слухачів милують яскраві, гарно вбрані виконавці. Наші артисти – хоровий колектив «Барвінок», вокальна група «Чарівні нотки» та ансамбль «Співаночка» відомі не тільки на районній сцені. Ми успішно приймаємо участь та стаємо лауреатами у багатьох обласних конкурсах та фестивалях співу. Але проблемою залишалися сценічні костюми для цих колективів.

Батьківський комітет наших вихованців на чолі з О.В. Шпак виступив ініціатором проекту «Талант будити треба на світанку», в рамках якого планувалося здійснити давню ідею – порадувати як артистів, так і глядачів новими, професійно пошитими та дійсно майстерними костюмами для виступів.

І фортуна нам посміхнулася – вже зараз наші колективи не натішаться новими, яскравими вбраннями у національному  українському стилі! Все це стало можливим за рахунок перемоги у обласному конкурсі міні-проектів – з облбюджету було виділено 20 тис. грн., та 5  тис. – кошти спеціального фонду місцевого бюджету.

Я висловлюю щиру вдячність Олександрівській районній, Донецькій обласній радам, всім батькам, всім людям, надавшим методичну, організаційну допомогу для реалізації нашої заповітної мрії.

А побачити наш перший виступ у новому вбранні працівники органів місцевого самоврядування зможуть вже 6 грудня, на концерті, присвяченому їхньому професійному святу, з нагоди якого весь наш дружний колектив адресує їм найсердечніше вітання!».

Підготувала Т. Алієва

На фото: в оновленому залі займається старша група хореографічного гуртка ЦДЮТ

Категория: Общество | Просмотров: 698 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz