Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2020 » Квітень » 27 » До відома
14:22
До відома

Забезпечуємо якість освіти разом!

Управління Державної служби якості освіти в Донецькій області постійно дбає про спільне розуміння якості освіти та якості освітньої діяльності серед усіх стейкхолдерів. Для цього широко застосовує дистанційні форми спілкування.

Саме тому днями головні спеціалісти відділу інституційного аудиту Управління Служби Інна Бадражан та Наталія Артамонова, разоміз Тетяною Ремпель,т.в.о. начальника управління, в  режимі відеозв’язкупровели консультацію з представниками відділу освіти, методичного кабінету, керівниками закладів ЗЗСО Олександрівської райдержадміністрації Донецької області на тему:"Забезпечення внутрішньої системи якості освіти крок за кроком".

Під час онлайн-спілкування надали роз’яснення актуальних та болючих питаньщодо проведення інституційного аудиту, зокрема, порядку його проведення та чому не варто боятися перевірки. Тетяна Ремпель акцентувала увагу на тому, що інституційний аудит- це комплексне оцінювання незалежними освітніми експертами умов функціонування закладу, його матеріально-технічного, кадрового забезпечення, створення інклюзивного освітнього середовища тощо. Особливий наголос зробила на тому, що інституційний аудит розглядатиме діяльність закладу в його взаємодії з засновником та місцевою громадою.

Інна Бадражан назвала перевагисамооцінювання  закладів загальної середньої освіти та принагідно звернула увагу на те,що самооцінювання має стати важливим елементом культури педагогічної діяльності закладу та постійним інструментом розвитку школи.Зрештою має з’явитись культура забезпечення якості, як на рівні окремої школи, так і на рівні освітянської спільноти в цілому.

Наприкінці зустрічі команда Управління Служби закликала змінювати освіту на краще: «Ми зможемо це зробити лише працюючи в даному напрямку разом з вами! «Хто не бачить кінцевої мети, врешті-решт дуже здивується, що прийшов не туди….» - ці слова відомого письменника Марка Твена стали епіграфом нашої зустрічі.

Сектор освіти Олександрівської райдержадміністрації

Категория: Образование | Просмотров: 447 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz