Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Листопад » 25 » До відома
10:41
До відома

Маєш право знати:

що розглянули на сесії Олександрівської районної ради

23 листопада цього року в залі засідань Олександрівської райдержадміністрації відбулася чергова  одинадцята сесія районної ради. На розгляд районних депутатів було винесено низку питань, які, до речі, були оприлюднені в районній газеті «Вісті Олександрівщини». Пропонуємо читачам газети більш детально ознайомитися з питаннями сесії районної ради, які, для більш зручного розуміння, ми розділили на три блоки.

 

Блок перший – економічний.

Перший блок питань є найбільшим в роботі чергової сесії районної ради і до нього увійшло 6 питань, серед яких найбільш цікавими є зміни до попередніх рішень ради, стосовно Програми економічного і соціального розвитку Олександрівського району на 2016 рік, та питання, пов’язані зі змінами та доповненнями до районного бюджету 2016 року, стосовно виділення коштів, а також перерозподілу невикористаних ресурсів на нові потреби.

Далі, районним депутатам було запропоновано розглянути та затвердити договір між Олександрівською районною радою та Донецькою обласною  державною адміністрацією з переліком об’єктів та заходів, а також підтримати затвердження додаткової угоди до договору.  

Блок другий – земельний.

Блок питань, пов'язаний із земельними відносинами, завжди був на сесіях Олександрівської районної ради жвавим та дискусійним, адже більшість депутатів є представниками або навіть керівниками великих сільськогосподарських та фермерських господарств району. На засідання даної сесії було винесено дві пропозиції про затвердження технічної  документації з нормативної грошової оцінки декількох земельних ділянок, одна з яких має загальну площу – 202,4466 га.

Блок третій – різне.

До третього блоку ввійшли питання, пов’язані зі звітністю перед депутатським корпусом, про хід виконання попередніх рішень районної ради, серед яких є:

-  рішення районної ради  «Про районну цільову Програму «Забезпечення населення й особового складу невоєнізованих формувань району засобами радіаційного та хімічного захисту на 2014-2018 роки»;

-  рішення районної ради «Про затвердження  районної Програми «Забезпечення  житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського  піклування, та  осіб  з їх  числа на 2013-2017 роки».

Всі питання, запропоновані депутатському корпусу, були розглянуті та підтримані більшістю голосів.

Редакція газети «Вісті Олександрівщини» хотіла би відзначити, що перед початком роботи чергової сесії перед депутатським корпусом виступили співробітники СБУ, які ознайомили всіх з Програмою «На тебе чекають дома». Вона поширюється на осіб, які готові добровільно відмовитися від участі в терористичній діяльності і співпрацювати з правоохоронними органами України; не брали участь у вбивствах, тортурах, зґвалтуваннях і інших тяжких злочинах; мають щире бажання виправити власні помилки чесною працею на користь України.

Підстави для звільнення від кримінальної відповідальності для учасників терористичних формувань «ДНР/ЛНР» передбачені в рамках чинного законодавства України.

В даний час близько 100 осіб скористалися цією програмою і успішно повернулися до мирного життя. 20 чоловік рішенням суду вже звільнені від кримінальної відповідальності. Зараз йде робота з більш ніж 200 особами, які висловили бажання повернутися.

Надається консультативна допомога їхнім батькам і родичам. (Більш докладніше ознайомитися з цією інформацією можна на сайті газети “Вісті Олександрівщини” vo-gazeta.ucoz.com).

https://youtu.be/ymWJNKtOkjw

На сесії виступив перший заступник керівника Костянтинівської місцевої прокуратури Мармур Михайло Семенович з доповіддю про результати діяльності, стан злочинності, заходи щодо її протидії, зміцнення законності та правопорядку в Олександрівському районі за 9 місяців 2016 року.  Тож, у районних депутатів була можливість поставити йому питання та отримати відповіді на них.

С. Кайдаш

Категория: Депутатская деятельность | Просмотров: 847 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz