Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2020 » Березень » 13 » ДФС інформує
13:05
ДФС інформує

 

Під час кампанії декларування фахівці Олександрівської ДПІ виїзджають  у старостинські округи району

Кожна кампанія декларування доходів громадян для податкової інспекції – це щорічний своєрідний екзамен на вміння так організувати масово - роз’яснювальні заходи  аби громадяни вчасно, з мінімальною затратою часу подали декларації про отримані доходи за минулий рік і сплатили податки.

З досвіду попередніх років, відомо, як часом важко добиратися певній категорії громадян до податкової, яка розміщена в   смт. Олександрівка, тому й практикуються щороку виїзди фахівців Олександрівської ДПІ у населенні пункти району для надання практичної допомоги у заповненні податкової декларації та проведення роз’яснювальної роботи  серед громадянам.

Ось і цей рік не став виключенням. Так, на початку поточного тижня фахівцями Олександрівської ДПІ Покровсько – Добропільського управління Головного управління ДПС у Донецькій області разом з представниками Олександрівської територіальної громади, здійснено виїзди до Некременського та Високопільського старостинських округів Олександрівської ОТГ для  проведення роз’яснювальної роботи серед громадян щодо декларування доходів, отриманих від самостійного оброблення земельних ділянок (паїв).

На початку зустрічі, фахівець ДПІ проінформувала щодо законодавства України у сфері земельних відносин. Нагадала про обов’язкове подання податкової декларації про майновий стан і доходи у разі отримання у 2019 році доходів від оренди майна фізичної особи, у тому числі оренди земельного паю, якщо орендарем є фізична особа, яка не є податковим агентом. А це означає, що власник земельного паю (орендодавець) повинен самостійно нарахувати та сплатити в бюджет податок від отриманої орендної плати. Громадяни, які самостійно обробляють земельні ділянки, надані їм у розмірах, встановлених Земельним кодексом України для ведення особистого селянського господарства, та земельні частки (паї), виділені в натурі, сукупний розмір яких перевищує 2 гектари, повинні декларувати дохід від продажу власної сільськогосподарської продукції  та сплачувати податки (ставка ПДФО - 18 відсотків, військовий збір  1,5 відсотки).

На завершення заходу всі бажаючі отримали відповіді на поставлені питання та отримали практичну допомогу у заповненні декларацій.

Покровсько-Добропільське управління ГУ ДПС  у Донецькій області

 

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 189 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz