Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2020 » Березень » 13 » ДФС інформує
12:59
ДФС інформує

Добропільським платникам податків – про електронні сервіси ДПС та новації РРО

Днями  фахівці Покровсько - Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області провели семінар, присвячений новаціям в електронних сервісах ДПС та РРО.

Відкриваючи захід, заступник начальниці Покровсько - Добропільського управління – начальник Добропільського відділу податків і зборів з фізичних осіб  Наталя Зима звернула увагу присутніх, що семінари є однією з форм спілкування податківців та платників податків, на яких розглядаються та роз’яснюються проблемні питання, що виникають під час ведення господарської діяльності. Фахівчиня нагадала про порядок зарахування платежів до бюджету, акцентувавши увагу на зміні реквізитів платіжних документів та правильності їх заповнення. Не оминула увагою і питання легалізації праці та обов’язку роботодавців з дотримання мінімальних гарантій при виплаті заробітної плати.

Під час заходу податківці детально розповіли про електронні сервіси ДПС, звернули увагу на найбільш поширені помилки, які припускають платники при складанні податкової звітності, нагадали про можливості електронного кабінету платника. Роз’яснили, що з метою підвищення якості обслуговування платників податків та спрощення процедури подання податкової декларації в електронному кабінеті платника, який розміщено на офіційному веб-порталі ДПС, існує сервіс для громадян, який передбачає часткове заповнення декларації про майновий стан і доходи на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна.

Представники бізнесу дізналися про зміни в застосуванні реєстраторів розрахункових операцій. За пропозицією фахівців Добропільської ДПІ, зацікавлені представники бізнесу мали змогу отримати інформаційні матеріали щодо новацій у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій. Також учасники заходу домовились вже найближчим часом обговорити проблемні питання, що виникнуть під час тестування програмного РРО "пРРОсто".

Покровсько – Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області

Категория: Другие новости | Просмотров: 195 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz