Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Грудень » 6 » ДФС інформує
11:08
ДФС інформує

Покровсько – Добропільське управління: проведено  День відкритих дверей для учнівської молоді

Вагомий вплив на формування податкової культури серед молоді має проведення публічних заходів для майбутніх платників податків. Саме тому стають традиційними заходи, що проводяться фахівцями Покровсько – Добропільського управління Головного управління ДПС у Донецькій області для студентів та учнівської молоді.

Нещодавно, в Добропільскій ДПІ Покровсько – Добропільського управління в рамках Всеукраїнського тижня права відбувся День відкритих дверей. Знайомитися з діяльністю податкового органу завітали учні 9 класу Добропільської КЗЗСО I-III ступеня №2 на чолі з директором школи Степановою О.В.

Начальник Покровсько-Добропільського управління Алла Єльникова, відкриваючи захід, наголосила, що зустрічі з молодим поколінням, майбутніми платниками податків розширюють їх світогляд про формування державного бюджету України, види податків та діяльність податкової служби України та її територіальних органів, акцентувала увагу  на важливості сплати податків та їх значення в соціально-економічному житті держави та місцевої громади.

Фахівці  Добропільської ДПІ розповіли гостям про історію становлення податкової служби України, процес наповнення бюджетів, електронні сервіси ДПС та їх діджиталізацію.  

Начальник Добропільської ДПІ Наталія Нарезняк провела екскурсію Центром обслуговування платників, в якому створено комфортні умови для обслуговування представників бізнесу та громадян. Головний державний інспектор Добропільської ДПІ Ніна Соколова більш детально ознайомила з широким спектром послуг, які відвідувачі можуть отримати. Також, присутні дізналися про електронні сервіси податкової служби, а саме роботу  сервісу «Електронний кабінет», який користується найбільшою популярністю серед платників податків.

Зацікавлено сприйняла молодь інформацію про подальшу реалізацію в ДПС України реформи «Держава у смартфоні» за напрямами: цифровізація, РРО, кешбек, електронні рішення та сервіси.

Під час зустрічі учні  задавали питання, активно брали участь в їх обговоренні.

За словами школярів, під час заходу, вони отримати цікаві та корисні знання - як саме працює податкова служба і як в майбутньому з нею співпрацювати.

Враження учасників заходу:

Свищов Олексій: "Вдячні за змістовну екскурсію. Цікаво дізнатись про оподаткування бізнесу, етапи відкриття власної справи. Сподобалась організація роботи податкової служби в частині використання новітніх технологій, що дає можливість економити час."

Покровсько - Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області

Категория: Другие новости | Просмотров: 252 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz