Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Листопад » 25 » ДФС інформує
14:17
ДФС інформує

Легалізація трудових відносин та актуальні питання адміністрування податків і зборів з фізичних осіб обговорювались на черговому семінарі для платників м. Добропілля та Добропільського  району

Днями фахівці Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області провели семінарське заняття для платників податків м. Добропілля та Добропільського району, основною темою якого було обговорення проблем ринку праці: легалізація трудових відносин, отримання легальної заробітної плати та дотримання законодавства з питань праці.

Заступник начальника Добропільського відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Покровсько – Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області Марія Шаповалова звернула увагу учасників заходу, що заробітна плата у «конверті» сьогодні залишається негативним явищем ринку праці, а легалізація трудових відносин – проблемою, яка потребує вирішення шляхом проведення роз’яснювальної робити наслідків нелегального працевлаштування. Фахівець нагадала про необхідність своєчасного оформлення трудових відносин, забезпечення мінімального рівня заробітної плати, мінімального розміру єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, попередила про відповідальність за порушення трудового законодавства. Також розглянуто деякі актуальні питання адміністрування податків і зборів з фізичних осіб.

Працівники Добропільскьої ДПІ звернули увагу присутніх, що електронні сервіси Державної податкової служби постійно модернізуються та пропонують платникам податків сучасні послуги. З кожним оновленням все більше адміністративних послуг податкової служби можна отримати вдома за власним комп’ютером за допомогою Електронного кабінету платника податків, маючи електронний ключ не тільки суб’єктами господарювання але й фізичними особами.

Податківці надали вичерпні відповіді на поставлені присутніми питання, подякували за участь у семінарі та запросили взяти участь у наступних.

Покровсько - Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області

Категория: Другие новости | Просмотров: 217 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz