Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Жовтень » 25 » ДФС інформує
09:03
ДФС інформує

Покровсько – Добропільське управління: проведено семінар у Добропіллі

18.10.2019 для платників м. Добропілля та Добропільського району проведено семінар за участі фахівців Покровсько – Добропільського управління  Головного управління ДПС у Донецькій області.

Начальник Добропільської ДПІ  Покровсько – Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області Наталія Нарезняк відкрила семінар, оголосила регламент проведення та підкреслила, що одним з основних напрямків роботи територіальних органів податкової служби є налагодження комунікацій з громадськістю та представниками бізнесу з метою вирішення нагальних питань шляхом конструктивного діалогу та підвищення рівня податкової обізнаності громадян.  

Податківці ознайомили присутніх з особливостями надання звітності за ІІІ квартал та 9 місяців 2019 року, надали практичні поради щодо її заповнення та нагадали про необхідність своєчасної сплати податкових зобов’язань.

В ході спілкування фахівці звернули увагу на найбільш поширені помилки, які допускаються платниками при заповненні звітності, та закликали надавати її засобами телекомунікаційного зв’язку, зважаючи на зручність та комфортність такого способу звітування.

Нагадали, що Державна казначейська служба України на виконання пункту З Постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунка (ІВАN) в Україні» здійснила заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IВАN (29 літерно-цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку - не більше 14 цифрових символів. Перехід на міжнародні номери рахунків здійснено Державним Казначейством з                1 жовтня 2019 року. Також, з 1 жовтня змінилися рахунки для сплати ЄСВ за стандартом IBAN (29 літерно-цифрових символів).

Фахівці підрозділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ознайомили з порядком отримання відповідних ліцензій та відповідальність за порушення норм законодавства щодо ліцензування виробництва, оптового, роздрібного продажу та зберігання пального, впровадження обліку місць фактичного знаходження пального в стаціонарних акцизних складах або пересувних акцизних складах .

Окрему увагу було приділено питанню надання адміністративних послуг, які суб'єкти підприємницької діяльності можуть отримати у Центрі обслуговування платників, а також великій кількості електронних сервісів фіскальної служби, якими можливо користуватися, не покидаючи  робочого місця. Попередили про необхідність своєчасного подання форм 1-ОПП та 20-ОПП.

На протязі проведення семінару обговорювались проблемні питання, присутні отримали відповіді від податківців на свої запитання.

Покровсько - Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області       

Категория: Другие новости | Просмотров: 242 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz