Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Вересень » 21 » ДФС інформує
09:16
ДФС інформує

Про комплексні заходи, спрямовані на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками під час семінару

Фахівці Покровсько - Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області взяли участь у семінарах, проведених днями Добропільським об’єднаним управлінням ПФУ Донецької області у м. Добропіллі та смт. Олександрівці. Бухгалтерам підприємств, установ роз’яснили зміни до «Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», затверджених наказом Міністерства фінансів України від 15.05.2018 № 511 щодо подання звітності та нові правила чинності поданого звіту, новації в звітності з єдиного соціального внеску.

  • фахівців Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області поряд із обов’язками з надання платникам податків якісних адміністративних послуг, пріоритетною є також інформаційно - роз'яснювальна робота з питань легалізації заробітної плати та офіційного оформлення трудових відносин між працедавцями і найманими працівниками, та необхідності своєчасної сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Начальник Добропільської ДПІ Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Іван Якунін під час виступу загострив увагу учасників семінарів, що на сьогодні в державі реалізуються комплексні заходи, спрямовані на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками, виявлення суб‘єктів господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність без державної реєстрації, тощо. Нагадав Порядок подання повідомлення про прийняття працівника на роботу.

Не залишилось без уваги та обговорення питання подання звітності в електронному вигляді. Іван Якунін роз’яснив, що це пріоритетний напрямок у розвитку партнерських стосунків між органами Державної фіскальної служби та платниками податків, економія робочого часу та коштів на придбання бланків, гарантоване оперативне відстеження змін до форм звітності, арифметичний контроль за показниками звітності а також уникнення витрат часу на черги при поданні звітності. Інформація, яка передається засобами Інтернет в електронному вигляді, надійно захищена та зашифрована. Робота в Електронному кабінеті надає користувачам можливість створювати, редагувати, підписувати та надсилати податкову, пенсійну та статистичну звітність до ДФС, переглядати стан розрахунків з бюджетом, листуватися з органами ДФС та інше. Фахівці запропонували платникам активніше користуватися сервісами фіскальної служби.

 

Покровсько – Добропільське управління

ГУ ДФС у Донецькій області

Категория: Другие новости | Просмотров: 316 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz