Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Серпень » 8 » ДФС інформує
08:32
ДФС інформує

 

На семінарі у Добропіллі суб’єктів господарювання ознайомили з особливостями надання податкової звітності та інноваціями у сфері РРО

Добропільській ОДПІ 03 серпня 2018 року проведено спільний семінар для платників податків за участі фахівців Покровсько – Добропільського управління Головного управління ДФС у Донецькій області та Добропільської ОДПІ. вступному слові заступник начальника – начальник Покровсько – Добропільського управління Г ДФС у Донецькій області Алла Єльникова підкреслила, що фіскальна служба приділяє значну увагу налагодженню комунікацій з громадськістю та представниками бізнесу та зазначила, що подібні зустрічі є надзвичайно важливими, адже дають змогу вирішити нагальні питання шляхом конструктивного діалогу та підвищити рівень податкової обізнаності громадян. Звернула увагу на впровадження експериментального проекту для реєстрації розрахункових операцій (інноваційної електронної системи e-Receipt – електронний чек).

В ході заходу присутні також дізнались про особливості подання податкової звітності, зміни в оподаткуванні, розглянуто актуальні питання щодо адміністрування єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Фахівці звернули увагу на найбільш поширені помилки, які допускаються платниками при заповненні звітності, та закликали надавати її засобами телекомунікаційного зв’язку. Довели до відома присутніх інформацію щодо роботи Центру обслуговування платників, роз’яснили нюанси електронного звітування, та запросили присутніх активно використовувати електронні сервіси фіскальної служби.

Приділили увагу на семінарі податківці також експериментальному проекту, розробленому ДФС України, щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій. Присутнім роз’яснили переваги та перспективи впровадження інноваційної електронної системи e-Receipt, яка дозволить спростити порядок реєстрації РРО та стимулюватиме бізнес до використання сучасних ІТ- систем при здійсненні готівкових розрахунків.

Податківці нагадали про дотримання законодавства про працю та відповіли на запитання присутніх.

 

 

Покровсько – Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

Категория: Другие новости | Просмотров: 314 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz