Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Серпень » 2 » ДФС інформує
10:10
ДФС інформує

Про інновації у сфері застосування РРО:

переваги електронної системи е- Receiрt

(електронний чек)

 

Шановні представники бізнесу!

 

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області доводить до вашого відома, що Державною фіскальною службою спільно з Міністерством фінансів України розпочато пілотний проект щодо впровадження інноваційних технологічних рішень для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі (у тому числі Інтернет-торгівлі), громадського харчування, купівлі-продажу іноземної валюти, торгівлі через автомати з продажу товарів (послуг) з

приймання готівки для подальшого переказу, з перевезення пасажирів тощо.

Запроваджується альтернатива касовим апаратам – замість традиційних РРО бізнес зможе використовувати мобільні телефони, планшети, ноутбуки та інші сучасні засоби комунікації.

Інноваційна система реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій – e-Receipt, розроблена ДФС, передбачатиме оnline реєстрацію пристроїв (персональні комп’ютери, планшети,смартфони), без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів та не потребуватиме абонентської плати за користування нею.

Це абсолютно проста система, яка не потребує ніяких додаткових знань та навиків. Система передбачатиме програмне забезпечення для платника (продавця), покупця та ДФС, а також буде інтегрована з Електронним кабінетом. Традиційні РРО друкують лише паперові чеки та потребують наявності друкуючого пристрою та відповідних витратних матеріалів. Нова система спрощує цей процес, оскільки передбачає виключно он-лайн реєстрацію через Електронний кабінет та он-лайн передачу (отримання) даних. Фіскальний чек громадяни зможуть перевірити у відкритій частині Електронного кабінету. Це дозволить покупцю у разі необхідності захисту його прав як споживача скористатися електронним чеком та пред’явити його.

Для упередження будь-яких збоїв у роботі системи передбачено створення двох незалежних центрів обробки даних, які будуть територіально віддалені один від одного. У разі збоїв якогось із дата-центрів здійснюватиметься автоматичне переключення на інший.

Всі кейси цієї системи будуть безкоштовними для її користувачів та не потребуватимуть абонентської плати за користування. Крім того, система e-Receipt працюватиме цілодобово та міститиме значний масив інформації для забезпечення потреб її користувачів.

Система e-Receipt також матиме можливість інтегруватися з іншими системами ДФС та бухгалтерськими програмами, відповідатиме вимогам захисту інформації та передбачатиме мінімальні затрати часу на процес фіскалізації.

Оцінити переваги нової системи бізнес зможе, користуючись її сервісами на практиці.

 

 

Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

Категория: Другие новости | Просмотров: 300 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz