Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Червень » 1 » ДЕНЬ МОЛОДІ НА ОЛЕКСАНДРІВЩИНІ
21:49
ДЕНЬ МОЛОДІ НА ОЛЕКСАНДРІВЩИНІ

30 червня поточного року на Олександрівщині відзначили День молоді.

Дійство відбулося біля районного Центру культури та дозвілля. З привітальними словами до присутніх звернулися голова районної спілки «Молодь регіонів України» Григораш Роман Дмитрович та начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА Тетяна Миколаївна Кухтик.

В цей день з метою підтримки найбільш активної молоді за вагомий внесок в соціальне, культурне, духовне життя суспільства в Олександровскому районі було проведено конкурс-рейтинг «Молода людина 2013 року», присвячений Дню молоді, де, підвівши підсумки, визначилися переможці.

Так, в номінації «Кращий молодий вчитель 2013 року» стала педагог-організатор Олександрівської загальноосвітньої школи Ірина Олександрівна Копійко, яка за час роботи в навчальному закладі зарекомендувала себе як творчий, ініціативний педагог.

«Кращий молодий працівник в галузі культури та мистецтв 2013 року» – Віталій Миколайович Куприч, який займає посаду керівника клубів за інтересами районного Центру культури та дозвілля. За час роботи Віталій Миколайович проявив себе здібним спеціалістом, професіоналом, постійно приймає активну участь в підготовці та проведенні районних заходів.

В номінації «Кращий молодий медичний працівник 2013 року» перемогла завідуюча Іверським фельдшерсько-акушерським пунктом Інна Миколаївна Андрющенко, яка за час роботи проявила себе як грамотний, сумлінний, відповідальний працівник.

«Кращий молодий соціальний працівник 2013 року» – фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталя Анатоліївна Тендіт. Працюючи  в цій нелегкій, але благородній сфері, вона забезпечує належний соціальний захист громадян, які потребують підтримки.

Переможцем в районному конкурсі «Молода людина року» в номінації «Кращий молодий державний службовець 2013 року» стала державний реєстратор райдержадміністрації, Олена Григорівна Майстренко, яка стоїть на захисті державних інтересів України.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість присязі співробітників органів внутрішніх справ, в номінації «Кращий молодий працівник правоохоронних органів 2013 року» перемогла лейтенант міліції Нахшун Самвелівна Ванесян.

В останній номінації, але не менш вагомій – «Кращий молодий працівник сільського господарства 2013 року» – переміг головний економіст «Олександрівка-Агро», активний учасник громадського життя району, голова районної спілки «Молодь регіонів України», лауреат обласного конкурсу «Молода людина року 2013» Роман Дмитрович Григораш.

Молодість – неповторна пора в житті кожної людини, вона веде в світ романтики, великих дерзань, в світ пошуків та відкриттів. 

Тому вітаємо всю молодь Олександрівщини зі святом, нехай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним та на благо розквіту рідного краю. І не важливо, скільки вам виповнилось. Важливо, щоб завжди ви в душі залишалися молодими. Будьте енергійними, творчими, працьовитими, наполегливими у досягненні своєї мети!
Категория: Культура | Просмотров: 821 | Добавил: Admin | Теги: День Молоді | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz