Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Грудень » 21 » Захисти себе сам
10:53
Захисти себе сам

Олександрівським РВ КВІ проведено лекцію

щодо профілактики ВІЛ/СНІДУ

«Захисти себе сам».

 

05.12.2016 року в приміщенні Олександрівського РВ КВІ УДПтС України в Донецькій області, в день проведення реєстрації засуджених, фахівцем із соціальної роботи з суб’єктами пробації кримінально-виконавчої інспекції Рідош Інною Анатоліївною та старшим інспектором Звягіним Олегом Леонідовичем була проведена  лекція-бесіда на тему: Профілактика ВІЛ/СНІДу «Захисти себе сам».

Метою даного заходу було ознайомлення підоблікових із основними хворобами, які передаються статевим шляхом, ознайомлення з проблемою поширення ВІЛ/СНІДу: перебіг та симптоми, шляхи зараження, профілактика та способи лікування. Сприяти зміцненню морального та фізичного здоров’я у осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та привернути їхню увагу до власного здоров’я, розвитку умінь та навичок його збереження.

Підобліковим було наголошено на тому, що СНІД - синдром набутого імунодефіциту - це остання стадія інфекційної хвороби, що має назву ВІЛ-інфекція. Збудником хвороби є вірус імунодефіциту людини (скорочено ВІЛ), який вражає клітини крові, що захищають організм людини від інфекційних захворювань, розвитку злоякісних пухлин та інших уражень. Внаслідок дії ВІЛ відбувається глибоке ушкодження  та розвивається повільно, протягом 8-12 років і закінчується  СНІДом. До цього часу СНІД залишається невиліковною хворобою.                                

Такі заходи є дуже важливими, адже кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю.

Засуджені зробили для себе висновки, та вказали на те, що дуже важливо знати подібну інформацію, адже бути обережним, перший шлях до здорового життя.

По закінченню бесіди, під облікові отримали засоби контрацепції у вигляді презервативів, аби хоча б частково уберегтись від ВІЛ-інфікування.

Начальник Олександрівського РВ КВІ

УДПтСУ у Донецькій області

Ігор Пономаренко

 

 

 

 

 

 

Категория: Общество | Просмотров: 453 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz