Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Липень » 13 » Загибель на воді
11:45
Загибель на воді

Інформує Олександрівська райдержадміністрація спільно з Олександрівським районним відділом Головного управління ДСНС України у Донецькій області:


       На території Донецької області на початку купального сезону 2013 року вже зареєстровані непоодинокі випадки загибелі людей на воді, а саме:

13 червня о 15:25 місцевими рибалками із кар’єру «Щебзаводський» вилучено тіло 25-річного мешканця Харцизька, який потонув цього ж дня близько 13:00. Причина та обставини події встановлюються.

13 червня о 17:05 у селищі Вербівка Амвросіївського району на місцевому ставку під час купання потонув 21-річний мешканець Макіївки. Водолазами Донецької комунальної служби аварійно-рятувального загону його тіло вилучено з води. Причини та обставини загибелі встановлюються.  

21 червня о 10:10 у Центрально-Міському районі міста Горлівка у ставку «Короленковський № 2» сталася загибель на воді. Водолази вилучили з води тіло загиблого 25-річного хлопця. Причина та обставини загибелі встановлюються.

22 червня о 17:25 у місті Дружківка у річці Казенний Торець сталася загибель на воді. З води було вилучено тіло  57-річного чоловіка, який потонув цього ж дня близько 17:00 під час купання. Причина та обставини загибелі встановлюються.

29 червня об 11:00 у Красноармійську у міському ставку «8 група» сталася загибель на воді. Водолази Донецького КСАРЗ вилучили з води тіло загиблого 34-річного чоловіка, який потонув 28 червня близько 18:00. Причина та обставини загибелі встановлюються.

1 липня о 13:25 у Слов’янському районі, селище Сергіївка, по вулиці Чкалова у міському ставку сталася загибель на воді. З води вилучено тіло загиблого 35-річного чоловіка, який потонув під час купання. Причина загибелі встановлюється.

Жарка погода і вільний час (відпустки, вихідні, канікули) спонукають людей відпочивати на воді. Але при цьому не слід розслаблятися і забувати про власну безпеку.  Олександрівський районний відділ Головного управління ДСНС України у Донецькій області рекомендує громадянам купатися тільки в пристосованих для цього місцях. У жодному випадку не стрибайте з крутого берега, якщо вам невідомо дно, якщо воно засмічено побутовими відходами, заросло очеретом і іншими рослинами, а також, якщо неподалеку знаходяться промислові споруди. Адже небезпечна не тільки вода, але і те, що в ній знаходиться. У водоростях може заплутатися навіть досвідчений плавець, а різні промислові і побутові відходи можуть травмувати. Оскільки кров у воді погано згортається, навіть незначна рана може привести до серйозних наслідків. Парадокс, але гинуть в основному добрі плавці. А такими, як правило, є чоловіки. Це, перш за все, слідство зайвої самовпевненості, яка часто з'являється після споживання спиртного. Однією з головних причин потоплення є судома. Цю реакцію організму викликає різкий перепад температур. Тому особливо небезпечно купатися в спекотну погоду або після фізичних навантажень. Щоб не виникло неконтрольованого скорочення м'язів, необхідно якийсь час побути в тіні. Демонструвати ж свої спортивні уміння можна тільки тоді, коли тіло адаптується до температури води. Ніколи не купайтеся поодинці. Поряд з вами завжди повинен бути хто-небудь, щоб у разі потреби надати допомогу.

Шановні громадяни Олександрівського району дотримуйтеся елементарних правил поведінки на воді які не потребують надмірних зусиль, а саме головне завдяки ним ви не будете ставити під загрозу своє життя та життя своїх близьких.

 

Начальник Олександрівського районного відділу

Головного управління ДСНС України у Донецькій області                            В.А. Тищенко

 

Головний спеціаліст з питань

надзвичайних ситуацій райдержадміністрації                                               Є.А. Іваннікова

 

Категория: Общество | Просмотров: 858 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz