Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Липень » 25 » З робочим візитом
09:47
З робочим візитом

РОБОЧИЙ ВІЗИТ КЕРІВНИКА

ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ П. ЖЕБРІВСЬКОГО

 В ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОН

23 липня 2016 року Олександрівський район з робочим візитом відвідав голова Донецької обласної адміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації Павло Іванович Жебрівський. Під час зустрічі були розглянуті питання щодо стану реалізації  інфраструктурних проектів Олександрівського району та виконання вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних  громад». На обговоренні вищезазначених питань були присутні:  директор департаменту капітального будівництва Ю.О.Вінокуров, директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку облдержадміністрації О.П.Головко, заступник директора департаменту – начальник управління внутрішньої політики, впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації Л.А.Биченко, голова Олександрівської райдержадміністрації М.І.Мачульський, голова Олександрівської районної ради Ф.І.Мороз, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації.

В ході спілкування піднімалися питання щодо виділення коштів на опорну школу, дитячий  садок, заклади охорони здоров’я, систему водопостачання, ремонт доріг, освітлення населених пунктів та  інше. Повинен бути комплексний підхід до вирішення всіх цих пріоритетних питань, але все має відбуватись в рамках діючого законодавства. Другим, не менш важливим питанням, стало обговорення реалізації реформи децентралізації в Олександрівському районі Донецької області. На сьогоднішній день актуальним є об’єднання 2 громад, це Олександрівська (з центром селище Олександрівка) та Новодонецька (з центром селище Новодонецьке).

Робоча зустріч пройшла дуже конструктивно і плідно, надані конкретні завдання, встановлені чіткі терміни їх виконання.  Павло Іванович зауважив,  що у нас є можливість отримати кошти на реалізацію інфраструктурних проектів і він хотів би бачити кардинальні, знакові зміни в кожному районі області, адже не кожного року Донеччина отримує такий фінансовий ресурс, і тому кожен селищний, сільський голова повинен бачити модель розвитку свого населеного пункту, мати проекти для поліпшення соціально-економічного розвитку своїх територій.

«Ми маємо так відремонтувати будівлі, щоб подальші  20 років  там не виникало потреб виконувати будь - які ремонтні роботи. Ми не повинні фінансувати споруди, ми маємо залучати кошти на розвиток освіти, культури, спорту, медицини і так далі» - наголосив губернатор Донецької області Павло Іванович Жебрівський.

Категория: Общество | Просмотров: 354 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz