Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Вересень » 26 » З думкою про людей. Огляд
09:10
З думкою про людей. Огляд

Центр дитячої та юнацької творчості радо вітав педагогів-організаторів навчальних закладів Олександрівського  району. Школа – співучий вулик дитячих мрій і захоплень! Вона живе особливим життям. Це не просто приміщення де навчаються діти, це дитяча країна.

Тут відбувається становлення людини, яка йде у самостійне життя. Тема семінару «Проектна діяльність у виховній роботі — вимога часу» є досить актуальною, адже одним із головних завдань школи є виховання здорових дітей, пропагування серед молоді здорового способу життя, пояснення учням згубного впливу шкідливих звичок на їх молодий організм, здійснення правильного вибору в житті.

 

Педагоги-організатори  мали змогу оглянути  виставку  районного конкурсу інформаційних листівок «Будьте обережні», «Спасибі-Ні!», «Увага! Діти на дорозі», виробів декоративно-прикладного мистецтва та ознайомитись з виховною системою ЦДЮТ. Учасники семінару активно включились у обговорення, ділились своїм досвідом, вирішували проблеми. По закінченню гості щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар, та побажали подальших успіхів та творчих злетів всім працівникам школи, адже творчість учителя – це передумова зростання його педагогічної майстерності. 

***

З метою забезпечення реалізації кожною дитиною права на виховання в сім’ї, зростання в безпечному сімейному оточенні, підвищення ефективності роботи державних органів та органів самоврядування із запобігання соціальному сирітству, вдосконалення соціальних послуг дітям і сім’ям з дітьми,  виявлення дітей, які могли б перебувати в складних життєвих обставинах, профілактики дитячої бездоглядності, безпритульності, правопорушень, охорони прав та інтересів дітей, контролю за умовами проживання дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей, контролю за цільовим використанням державної допомоги на утримання дітей, фахівцями служби у справах дітей, державним соціальним інспектором УПСЗН, головою та секретарем Очеретинської сільської ради,  представниками відділу поліції, був проведений рейд «Сім’я», на території Очеретинської сільської ради.

Під час рейду було проведено обстеження однієї  родини групи соціального ризику в якій щойно народилася дитина.  Учасниками рейду надано консультації щодо оформлення допомоги в УПСЗН у зв’язку з малозабезпеченістю, провели бесіди щодо налагодження побуту, стосунків в сім'ї, виховання дітей. За результати рейду складено відповідні довідки та акти реагування.

***

З метою максимального доступу та задоволення потреб соціального характеру різних соціальних груп та вікових категорій населення, у першу чергу з числа соціально незахищених верств, внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції, осіб з інвалідністю, неповнолітніх, дітей-сиріт в комплексному отриманні доступних та якісних послуг в одному функціонально-просторовому місці, 21 вересня 2016 року працював черговий інформаційно-консультаційний центр «Під одним дахом».

Вищезазначені громадяни отримали консультації та роз’яснення від спеціалістів центру зайнятості та запрошених на захід представників органів виконавчої влади, соціальних партнерів, громадських організацій, зокрема стосовно працевлаштування, пенсійного забезпечення, соціального захисту та ін.

Категория: Другие новости | Просмотров: 566 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz