Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Жовтень » 27 » В авангарді реформ
23:03
В авангарді реформ
Знай наших!
Життя не стоїть на місці, і сам час вимагає впровадження нових технологій, введення в дію та розширення економічно рентабельних підприємств, як на території України, так і, конкретно, у нашому Олександрівському районі.
Оскільки провідною галуззю Олександрівщини є сільське господарство, то цілком логічним є той факт, що саме на його базі і відбуваються нововведення, спрямовані до основної мети – продукція повинна користуватися попитом та бути конкурентноспроможною.
На цьому тижні, під час чергової робочої поїздки, голова райдержадміністрації О.А. Бабешко разом з начальником управління АПР РДА М. В. Мощицем відвідали господарства, котрі впевнено ідуть у авангарді економічних реформ.

Яскравим прикладам вищесказаного є ПП «Лактус», основним напрямком роботи якого є виробництво продукції рослинництва та переробне виробництво. Тут під упевненим керівництвом Павла Миколайовича Стукала працюють 86 трударів, зусиллями яких у поточному році зібрано 8043 тонни зернових культур та 2465 тонн соняшнику.
Користується широким попитом і продукція місцевого цеху з виробництва і пакування круп´яних виробів, який введений у дію в першому кварталі 2012 року. Виробнича потужність його складає 200-300 кг. на годину, а за 9 місяців поточного року виготовлено круп в асортименті 118,3 тонни.
Як розповів П.М. Стукал, всі ці фактори дають змогу до постійного оновлення машинно-тракторного парку – тільки за 9 місяців п.р. придбано нової техніки на загальну суму понад 2 млн. грн. А для того, щоб цикл робіт був безперервним та для використання відходів сільгоспвиробництва, тут планують у перспективі установку лінії з виготовлення пелетів з власної сировини для опалення. Подібні технології широко використовуються по всьому світу, поступово завойовуючи вітчизняний ринок.
Кипить робота і у ПрАТ «Райське». Виробничим напрямком тут є вирощування продукції рослинництва та тваринництва, вирощування плодових та ягідних культур. А зовсім недавно тут відбулася знакова подія – практично введено в дію цех з переробки фруктів та ягід на соки, завдяки чому створено 30 нових робочих місць.
Разом з його директором Володимиром Вікторовичем Суходольським ми побували у новобудові, побачили весь процес виготовлення соків, поспілкувалися з працівниками.
- Потужність нашого цеху складає до 5 тис. літрів за зміну, пакуємо, як ви, самі бачите, не у термопакети – це цілком невірно, а, як і належить, – тільки у скло, що відповідає всім світовим вимогам, - розповідає В.В. Суходольський. - До речі, наші соки виготовляються без єдиної краплі води, ми практично єдині в Україні дотримуємся цієї технології, що відповідає всім стандартам сучасності…
А у якості соків ми упевнилися спробувавши їх, як говориться – «с пылу, с жару», запевняю – смакові якості цілком відповідають красивій та влучній назві продукту – «Райський сад»!
У найближчих планах – розширення асортименту – виготовлення ягідно-овочевих соків, для чого тут побудують нову теплицю, тривають роботи, спрямовані на відкриття другого цеху з виробництва та пакування насіння соняшника та фісташок.
Підводячи підсумки поїздки, Олексій Анатолійович Бабешко відзначив: «Сьогодні ми впевнилися – у районі створено сприятливу атмосферу для розвитку підприємницької діяльності та спостерігається модернізація виробництва, що свідчить про віднайдення векторів подальшого розвитку економіки, спрямованих на реалізацію в життя основних принципів діяльності Уряду та поліпшення інвестиційного клімату. Бажаю всім плідної праці та нових ідей, спрямованих до прогресу, а значить – і до добробуту кожної родини!».
Т. Алієва




Категория: Экономика | Просмотров: 705 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz