Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Жовтень » 27 » Проблеми місцевого самоврядування
23:13
Проблеми місцевого самоврядування

Я – за порядок у  нашому спільному домі

Одним із напрямків діяльності селищної ради є благоустрій селища, наведення та підтримка чистоти та порядку на всій її території.
Для цього проведено значну роботу: по-перше, приводиться у порядок сміттєзвалище, по-друге, укладені угоди з населенням на вивезення сміття, по-третє, збільшена кількість сміттєвих ємностей для збору відходів, по-четверте, територія селища поділена на екологічні зони, за якими закріплені установи та організації, які у визначний день виходять на її прибирання, по-п´яте… Але досить, я можу називати ще цілий ряд заходів, які проводить селищна рада для покращення цієї роботи.


Я хочу сказати про інше: ніколи не буде порядку там, де його не підтримують усі члени громади. Наведу такий приклад: аграрний ліцей взяв в оренду землю колишнього аеродрому, розчистив її від сміття і організував на ньому проведення практичних занять з водіння транспортних засобів, що вивчаються у ліцеї.
Через деякий час на ньому знову з´явилися звалища сміття. І не тільки там, а й вздовж доріг і під´їздів до того ж сміттєзвалища.
Люди добрі, чи є у вас совість? Селищна рада – не нянька для кожного із вас, щоб у кожний слід за вами прибирати. Її завдання – організувати вас на наведення порядку. Що вона і робить. Прикро, що роблять усі ці неподобства люди, у яких не знаходиться кілька гривень, щоб укласти домовленість на вивезення сміття. Прізвища їх нам відомі, і вони уже одержали попередження.
Я наголошую, що воно останнє. Надалі всі порушення будуть серйозно розглядатися адміністративною комісією селищної ради, прийматися відповідні рішення і публікуватися у районній газеті «Вісті Олександрівщини» з переліком прізвищ правопорушників.
То ж давайте разом підтримувати порядок у нашому спільному домі!
Л. Борисевич,
селищний голова

На фото: смітття в районі колишнього аеродрому

Категория: Правопорядок | Просмотров: 746 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 1
1 Василь  
0
Щось не віриться що штрафи та публікація з переліком прізвищ правопорушників у газеті допоможе. Така проблема у кожнім селі. (у нас також) і не один захід не допоміг.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz