Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Вересень » 23 » ПОДІЯ РОКУ
00:31
ПОДІЯ РОКУ

Нас поєднав спільний ювілей!

Найчисельнішим та найголовнішим цьогорічним заходом, без перебільшення, сталосвяткування 90-річчя Олександрівського району, яке відбулося 14 вересня на території парку Ювілейний» районного центру. На прикрашеному з національним колоритом Олександрівському Ярмарку всім нашим землякам будь-якого віку та гостям можна було розважитися, придбати багато корисного, на людей подивитися і себе показати.

Одразу зазначимо – Ярмарок був організований за ініціативою керівництва району та з цього року буде відбуватися традиційно – кожної осені. Але про все по порядку…


Всіх учасників знаменної події зі святкової сцени щиро привітали з відкриттям святкування ювілею в.о. голови районної державної адміністрації Микола Миколайович Дзюба та голова районної ради Федір Іванович Мороз, побажавши всім бути гідними продовжувачами добрих справ пращурів, плекати маленьку Батьківщину та дивитися у майбутнє з вірою в найкраще.

Всі багатства рідної землі були представлені у найширшому асортименті на ярмарці сільськогосподарськими підприємствами району та підприємствами із сусідніх районів.

Чого тільки тут не було – пшениця, ячмінь, просо, соняшник, овочі, крупи в асортименті, яблука, соки, олія, мед, борошно, хлібо-булочні та ковбасні вироби, жива риба, молочна продукція, плетені з лози меблі, саджанці дерев та кущів та багато-багато іншого. Відзначимо, що за даними управління АПР РДА в цей день було реалізовано різноманітної продукції майже на 16,5 тис. грн. А щасливчики, котрі брали участь у презентації фірми «АПК-Інвест», отримали набори ковбасної продукції безкоштовно. За зразкову торгівлю керівництвом району були відзначені ПП Левченко, Могила, Арутюнян.

Святкову програму продовжила района Спартакіада «Краще спортивне село-2013», проведена за підтримки народного депутата України від Партії регіонів Олексія Миколайовича Азарова. У заході прийняли участь 450 спортсменів з 14 сільських та Олександрівської селищної рад, голови сільських та селищної рад.

Уперше за участю всіх рад району відбувся  захід, який нікого не залишив байдужим – майстер-клас з приготування борщу, сала та вареників. Одягнені у національні костюми господарі та господарочки завзято пригощали улюбленими українськими стравами всіх охочих. Кращі кухарі з усіх громад району були нагороджені від імені райдержадміністрації та районної ради.

А який захват у гостей, особливо у малечі, викликали яскраво обладнані ярмаркові містечка кожної із селищної та сільських громад! Всі їх мешканці – селищний та сільські голови, разом з представниками рад, взяли найактивнішу участь у параді громад та вразили глядачів розмаїттям талантів під час презентації кожної з них.

І, звичайно, родзинки кожної з рад не залишилися непоміченими – Староварварівська, Некременська, Мирнодолинська та Степанівська с/ради були нагороджені: "За Активну участь”, Новоолександрівська, Михайлівська – "За Щедрість”, Золотопрудська, Беззаботівська та Веселогірська – "За надзвичайну спілку таланту”, Петрівська Друга – "За надзвичайно смачне приготування страв”, Спасько-Михайлівська, Очеретинська, Висопільська – "За численний багатий асортимент”, Іверська – "За надзвичайний шарм глядацьких симпатій”, а Олександрівська селищна рада, святкування Дня селища якої співпало з ювілеєм району, була нагороджена "За зразкову презентацію своєї громади” на Олександрівському Ярмарку.

Святкова програма була насичена виступами лауреатів та дипломантів обласних та міжнародного конкурсу «Юні зірки», колективів працівників культури району та аматорів сцени різних років, музичної школи, Центру дитячої та юнацької творчості. Завітали до нас і співучі гості з Костянтинівського району с. Ілліча – народний вокальний ансамбль «Горицвіт». Кращі з кращих були відзначені пам’ятними дарунками, котрі їм вручали заступник голови райдержадміністрації Наталя Станіславівна Гаврик та заступник голови районної ради Василь Анатолійович Лук’янчиков.

Також у цей святковий день були нагороджені наші земляки:

- ровесниця району Марія Єфимівна Семенова;

- малюки – Назарчик Тарасенко та Ян Купінець, які народилися у День народження району – 7 березня 2013 року;

- переможниця численних обласних та районних конкурсів – Оля Добридень;

- колективи сільгоспгосподарств, котрі отримали найвагоміші здобутки за підсумками жнив-2013 – ТОВ «Маяк» та «Золоті Пруди».

…Цілий день лунали для гостей свята душевні пісні, запальні мелодії, веселі гуморески, даруючи гарний настрій та теплі емоції…

Гідним фіналом свята стали для нас приємні сюрпризи від народного депутата України від Партії регіонів Олексія Миколайовича Азарова – концерт зірки української естради – групи «ІNDI» та фантастичний святковий фейєрверк, які підкресли ли – наш рідній край люблять і цінують далеко за його межами!

Т. Алієва























Категория: Культура | Просмотров: 864 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz