Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Грудень » 13 » Поборемо зло разом
16:27
Поборемо зло разом

Шановні громадяни, як нам всім добре відомо, одною із найбільш гострих соціальних проблем нинішнього часу, постала проблема наркоманії. Адже саме наркоманія забрала з життя цілу плеяду талановитих людей світового масштабу; зруйнувала мільйони рядових сімей, поставивши їх далеко за поріг бідності, а скільки вона згубила молоді, відібравши саму надію на краще життя; не кажучи вже про те, що кожний школяр знає: наркоманія перший крок до ВІЛ та СНІДУ! Мабуть кожна людина хоча б раз у житті бачила наслідки цього жахливого антисоціального явища.


На жаль, наркоманія «не робить різниці» між молоддю чи людьми більш старшими, досвідченими, також вона не розрізняє у своїх тенетах міст та сіл, країн та громадянств, не враховує вона й матеріальних статків, їй зовсім без різниці, хто стоїть на її шляху. І зовсім прикро, коли цей тяжкий фатум стосується рідної Олександрівшини.

Так,  з початку року на території  Олександрівському районі виявлено 24 факти незаконного обігу наркотичних речовин,  8 осіб притягнуто до кримінальної відповідальності, до 1 особи вжиті заходи медичного характеру.

Лише у листопаді поточного року співробітниками карного розшуку  виявлені 3 факти, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Співробітниками сектору карного розшуку в листопаді поточного року був виявлений та задокументований факт збуту наркотичних  речовин громадянином  Ш. Після отримання оперативної інформації та її реалізації  про незаконний обіг наркотичних речовин на території Олександрівського району 16.11.2013 р. при проведенні обшуку жилого будинку, виявлені одноразові шприци різного об’єму з наркотичною речовиною, та інші складові речовини для виготовлення наркотичних засобів.  Відносно гр. Ш. порушене кримінальне провадження за ст. 307 КК України, тобто за  незаконне  виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою збуту.   Громадянина  Ш. взято під варту.  

На жаль, цей злочин не є останнім, та після його розкриття   не закінчиться боротьба з наркозлочинністю. Міліцією Олександрівщіни і в подальшому будуть проводитися заходи щодо виявлення фактів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин, але без допомоги громади ми безсилі, тому хочу звернутися до кожного жителя району, якщо вам відома будь-яка інформація про місця розповсюдження або вживання наркотиків, прошу надати сприяння  та повідомити в Олександрівський РВ за телефоном  2-12-80  або 102

З повагою, начальник  кримінальної міліції Олександрівського РВ  ГУ МВС України в Донецькій області,

підполковник міліції О. Івашенко

Категория: Правопорядок | Просмотров: 731 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz