Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2020 » Травень » 20 » Олександрівський РЦЗ інформує
14:15
Олександрівський РЦЗ інформує

Старт у бізнес розпочався з центру зайнятості

На  малому ринку, що діє в Олександрівці, завжди людно. М’ясні товари в асортименті тут реалізовує приватний підприємець Франк Гартман, який відкрив  власну справу за сприянням служби зайнятості у період карантину.

Залишившись без роботи, чоловік  звернувся до Олександрівського районного центру зайнятості. У ході співбесіди із кар’єрним радником  Франк  дізнався про послугу служби зайнятості, яка його зацікавила – це можливість отримати одноразову виплату допомоги по безробіттю для започаткування підприємницької діяльності. Здобувши необхідні знання щодо ведення власної справи, Франк Франкович захистив бізнес-план на тему «Продаж м’яса свинини».

Торгівля м’ясом стала для чоловіка родинною справою – його батько також цим займався. Тому Франк Франкович й робив ставку на м’ясо – йшов протореним, добре знайомим шляхом. Тепер має свою торгову точку на малому ринку. І старається, аби кожен день тут було свіже м’ясо. Цим займається особисто – вирощує свиней, сам ріже кабанчиків, а також виготовляє м’ясні вироби. Каже, що розпочинати свою справу було дуже важко. Нелегко й зараз – конкуренція велика і потрібно тримати рівень, аби не втратити довір’я клієнтів. Щодня у виснажливому ритмі працює до кінця робочого дня аби завтра пропонувати клієнтам усе свіженьке.

- Я люблю свою роботу, вкладаю в неї свою душу, – нарізаючи м’ясо на шматки, розповідав він. – Відповідальне і сумлінне відношення до неї – це головний секрет успіху. Я зазвичай люблю поцікавитися, для якої страви клієнт хоче придбати м’ясо, аби знати, яке саме запропонувати йому. Стараюся обслуговувати людей так, щоб вони залишалися задоволеними й своїм знайомим радили придбати продукцію саме у мене. Це для нас – найкраща реклама.

На сьогоднішній день Франк Гартман - успішний підприємець, який за допомогою служби зайнятості зміг реалізувати свою мрію. Всім, хто бажає відкрити власну справу радить повірити у себе. Перш за все необхідно поставити чітку мету, якої хочеш досягти. А служба зайнятості допоможе в її реалізації.

Категория: Другие новости | Просмотров: 185 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz