Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Травень » 10 » Олександрівський РЦЗ інформує
08:49
Олександрівський РЦЗ інформує

КОМПЕНСАЦІЯ ЄСВ – ЦЕ ВИГІДНО РОБОТОДАВЦЯМ

Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями. І досвід останніх років свідчить, що співпраця з юридичними та фізичними особами - підпримцями більш ефективна, якщо вона будується на основі врахування інтересів роботодавців, і перш за все – економічних. Саме тому актуальним напрямком в роботі центру зайнятості з роботодавцями Олександрівського району, який покликаний стимулювати їх на створення нових робочих місць, є компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

З початку 2018 року 3 безробітних осіб були працевлаштовані на новостворені робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності: до ФОП Литвин Микола Петрович – 1 особа, до ФОП Гаврик Микола Михайлович – 2 особи; три безробітних особи квотної категорії: до ФОП Петраш Олександр Костянтинович – 1 особа, до ФОП Серенко Наталя Миколаївна – 1 особа, до ФОП Сидорова Тетяна Володимирівна - 1 особа. Це одна сторона медалі. А друга - 4 роботодавця Олександрівського району скористалися своїм правом на отримання компенсації. І якщо служба зайнятості сьогодні компенсує 819 гривень страхового внеску з мінімальної заробітної плати за кожного працівника, якого працевлаштовано за направленням центру зайнятості на нове робоче місце, то, погодьтеся, протягом року роботодавець зможе зекономити чималу суму.

Однак, щоб стимулювати роботодавців на створення нових робочих місць, до них треба вчасно та якісно доносити інформацію про економічну вигоду та соціальну значимість офіційного працевлаштування безробітних громадян. Саме цим займаються фахівці Олександрівського районного центру зайнятості під час особистих зустрічей з роботодавцями, на семінарах і масових заходах та у засобах масової інформації.

За плечима – лише чотири місяці поточного року і перші підсумки великої спільної роботи, що складається з робочих буднів. Адже саме на співпрацю з роботодавцями налаштована державна служба зайнятості, тому що вони є не тільки одержувачами послуг, але й соціальними партнерами, які, створюючи робочі місця, сприяють зниженню економічної напруженості в районі.

Олександрівський районний центр зайнятості

Категория: Другие новости | Просмотров: 351 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz