Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Січень » 17 » Олександрівський РЦЗ інформує
10:48
Олександрівський РЦЗ інформує

Новий дистанційний «Центр професійної орієнтації» вже готовий консультувати та допомагати молоді

Одним з найважливіших рішень в житті людини є вибір виду професійної діяльності, від якого залежить досягнення особистісних прагнень і бажань. Обрана професія повинна враховувати інтереси – «чим хочу займатись», нахили і здібності – «що якнайкраще виходить і до чого є схильність» та потребу ринку праці – «де в подальшому працевлаштуватись».

Саме з метою наближення послуг служби зайнятості до молоді, враховуючі наявну ситуацію в регіоні, а саме необхідність створення умов для реалізації права дитини з непідконтрольної території України на вільний доступ до безкоштовної професійної орієнтації, Донецький обласний центр зайнятості створив на системі Android мобільний додаток “Центр професійної орієнтації”, який допоможе випускникам навчальних закладів у виборі майбутньої професії. Вже сьогодні відбувається дистанційне спілкування фахівців Донецької служби зайнятості з учнями 9-11 класів, які є зареєстрованими користувачами платформи E-school, через створену рубрику «Профорієнтаційна сторінка в допомогу абітурієнту».

Основною перевагою програми “Центр професійної орієнтації” є її дистанційність і повсякчасна безкоштовна доступність кожному, хто користується гаджетами, в онлайн-режимі. Додаток має дуже зручний і зрозумілий інтерфейс та містить актуальну інформацію щодо професійного вибору та планування професійного шляху, розділ про світ професій, можливість пройти цікаві і корисні тестування. Відвідувачі додатку також мають змогу переглянути тематичні відео-ролики, скористатись професійними порадами фахівців, ознайомитись з інформацією про навчальні заклади, дізнатись більше про онлайн-освіту, записатись на особистий прийом до спеціалістів служби зайнятості та отримати багато іншої цікавої інформації.

Основні рубрики додатку:

– Світ професій (відео про професії, серіал служби зайнятості «Пошук роботи», професії майбутнього, абетка професій та інше);

– Пізнай себе (корисні посилання на профорієнтаційне тестування, а також відео-інтерпретація типів темпераменту, характеру тощо);

– Куди піти вчитися? (інформація про коледжі, технікуми, вищі навчальні заклади України та онлайн-освіту);
– Виникли питання? Звернись до фахівця центру зайнятості…(посилання на електронну чергу шукача роботи).

  • додатку побудована таким чином, щоб забезпечити його максимально комфортне використання, і включає у себе не тільки навчальний контент, а й елементи розважальної складової, які покликані зацікавити молодь і привернути якнайбільш їхньої уваги до корисної інноваційної розробки служби зайнятості.

Будь який користувач android-пристрою може БЕЗКОШТОВНО встановити додаток «Центр профорієнтації» за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cz.centerofproforientioncp або через магазин Google Play на своєму Аndroid, для цього потрібно ввести: «центр профорієнтації» або якщо немає української клавіатури «центр профессиональной ориентации», вибрати програму, натиснути «Установка».

Олександрівський районний центр зайнятості

Категория: Другие новости | Просмотров: 370 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz