Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Червень » 6 » ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ
12:06
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ

За  майже 50 років свого існування із стін нашого навчального закладу вийшло понад 2000 тисяч трактористів, комбайнерів, водіїв, кухарів, будівельників, зварювальників, бухгалтерів,операторів комп’ютерного набору.

Підтримуючи зв'язки із своїми випускниками, ми знаємо, що багато з них стали кваліфікованими спеціалістами, чимало працюють керівниками мехзагонів, бригадирами, інженерами, очолюють підприємства і господарства. І путівку в трудове життя дав їм ліцей.

Для навчання і виховання учнів створені всі необхідні умови: на належному рівні обладнані кабінети, лабораторії, майстерні, гуртожиток, актовий , спортивний зали.

Незважаючи на відсутність державного фінансування  і для зміцнення матеріально-технічної бази, ми все ж гаки утримуємо в належному стані наявний машино-тракторний парк, який налічує близько 22 одиниць тракторів різних марок, 10 навчальних автомобілів, 4 зернозбиральних ком байнів, набір сільськогосподарських машин. У нинішньому році дипломи про закінчення ліцею з присвоєнням відповідної спеціальності одержать 63 трактористів ,водіїв автотранспортних засобів, 51оператор комп’ютерного набору, конторський (офісний) службовець, електрогазозварювальник - 23.

Зараз у них один з важливих етапів навчання - підготовка до ДПА . Вже не в кабінетах та навчальних майстернях, полігонах, а на полях, в майстернях підприємств будуть хлопці та дівчата відточувати набуті під час навчального процесу знання, уміння, навички, самостійно, під керівництвом досвідчених наставників будуть готувати техніку, вести облік виконаних робіт, годувати людей.А 36 випускників зараз приймають участь в ЗНО,щоб продовжити навчання в вузах.

Де продовжувати навчання? Як разом із середньою освітою одержати професію? Всі ці питання вже сьогодні хвилюють випускників шкіл та їхніх батьків.

В 2013 році Олександрівський професійний аграрний ліцей проводить набір учнів на базі 9 класів з одержанням середньої освіти за професіями:

* тракторист-машиніст с\г виробництва, слюсар-ре-монтник, водій автомобіля категорії «С»;

* слюсар з ремонту автомобілів, водій автомобіля категорії «С»;

* конторський (офісний) службовець (бухгалтерія), оператор комп'ютерного набору;  

* * Для випускників 11-х класів організоване навчання для опанування професією конторський (офісний) службовець (бухгалтерія), електрогазозварювальник, водій автомобіля.

То ж чекаємо вас, дорогі друзі, в нашому ліцеї!


Н. Арбузова, заст.директора з навчально-виробничої роботи

Категория: Образование | Просмотров: 773 | Добавил: Редакция | Теги: Для випускників, ліцей | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz