Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Березень » 15 » Олександрівський архів РДА
13:26
Олександрівський архів РДА

Інформація

про підсумки роботи зі зверненнями громадян

в архівному відділі Олександрівської райдержадміністрації

за 2017 рік

Розгляд звернень громадян в архівному відділі Олександрівської райдержадміністрації забезпечено у відповідності до вимог Закону України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/208 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Архівний відділ Олександрівської райдержадміністрації приділяє велику увагу виконанню запитів фізичних та юридичних осіб, спрямованих на забезпечення їх прав і законних інтересів.

Робота із зверненнями громадян в архівному відділі ведеться у відповідності з вимогами Конституції України, Закону України "Про звернення громадян", Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування ", наказу ДКАУ від 26.02.2008 № 37.

Забезпечено дотримання своєчасного виконання запитів, створені належні умови щодо реалізації громадянами права на особисте звернення , прийом здійснюється в кабінеті начальника відділу, в разі його відсутності в кабінеті головного спеціаліста , до роботи з відвідувачами залучаються кваліфіковані співробітники, добре обізнані зі складом і змістом архівних документів. З метою посилення персональної відповідальності працівників відділу згідно з Законом України “Про звернення громадян” на належну організацію роботи архівного відділу здійснює кваліфікований, об’єктивний і своєчасний розгляд звернень громадян, за наслідками якого архівні довідки надаються авторам у встановлені законом строки. Звернення громадян реєструється у відповідних журналах.

У відділі розташовано інформаційний стенд «Звернення громадян», який освітлює права громадян, розміщено також список фондів, які зберігаються у відділі, ліквідованих підприємств із зазначенням місця зберігання документів з особового складу, відвідувач може ознайомитися з законодавчими актами щодо звернень громадян, розміщено зразки заяв, порядок розгляду заяв та скарг. На вхідних дверях розміщено інформацію про дні та часи прийому громадян. Консультації громадянам надаються на особистому прийомі, телефоном та електронною поштою.

Підвищення кваліфікації з питань організації роботи із зверненнями громадян працівників відділу відбувається шляхом участі в семінар - навчанні , які проводе 2 рази на рік відділ діловодства і контролю Олександрівської райдержадміністрації та згідно плану роботи архівного відділу.

Забезпечення систематичного проведення перевірки стану організації роботи із зверненнями громадян в архівних підрозділах установ, організацій відбувається під час проведення комплексних і контрольних перевірок, матеріали висвітлюються на веб - сторінці Олександрівської райдержадміністрації, газети «Вісті Олександрівщини».

Загальна кількість запитів (соціально-правового характеру, тематичних та інших), що виконано архівним відділом у 2017 році складає – 163, з позитивним результатом – 149 запитів .

Кількість запитів, поданих громадянами на особистому прийомі начальника – 41 запит, консультація по телефону – 264.

Повторні звернення від громадян не надходили.

Скарги на не належне виконання запитів, порушення строків розгляду та порядку пересилання звернень громадян іншим уповноваженим органам за звітний період не надходили.

Кількість виконаних запитів соціально-правового характеру – 123, з них виконано із позитивним результатом - 112, з рекомендацією звернутися за місцем знаходження документів- 8, відмовлено-3.

Кількість виконаних тематичних запитів- 28, з них виконано з позитивним результатом -27, відмовлено-1.

Кількість виконаних майнових запитів- 12, з позитивним результатом -10, з рекомендацією звернутися за місцем знаходження документів- 2.

Переважали соціально-правові запити з тематики реорганізації, реформування,

ліквідації сільгосппідприємств, організацій, прийняття в члени колгоспу, питання земельних відносин. Прогноз щодо зменшення кількості звернень соціально – правових запитів у наступному періоді складає 10 %.

  • отриманих від окремих категорій громадян (Героїв України, інвалідів війни та праці та інших громадян), які потребують соціального захисту та підтримки у 2017 році не було.

Проблемні питання у роботі з органами РАЦС або Пенсійним фондом відсутні.

Начальник архівного відділу

Олександрівської райдержадміністрації Л.А.Щербина

Категория: Другие новости | Просмотров: 354 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz