Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Березень » 15 » Олександрівський архів РДА
13:22
Олександрівський архів РДА

Про надання інформації

щодо оновлення даних на сайті

 

Архівний відділ Олександрівської райдержадміністрації надає наступну інформацію для оновлення на веб-сторінці Олександрівської райдержадміністрації

 

Архівний відділ Олександрівської райдержадміністрації розташовано за адресою : пл. Олександра Невського, 3, смт. Олександрівка, Донецька обл. 84000

Тел.: (06296) 2-15-93

E-mail: archiv-aleks@ukr.net

Робочі дні :Понеділок- четвер з 8.00 до 17.00

П’ятниця з 8.00 до 16.00

Перерва з 12.00 до 12.48

Приймальні дні: понеділок - четвер: 9.00 - 15.00.

Консультації, роз’яснення надаються під час постійно діючої прямої телефонної лінії щоденно.

При розгляді запитів громадян в першу чергу виконуються запити найменш соціально захищених верств населення, Героїв, інвалідів та ветеранів Другої світової війни, ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, багатодітних сімей, одиноких матерів та інших громадян, які потребують соціального захисту та підтримки.

Питання роботи із зверненнями громадян щорічно розглядаються на засіданнях колегії держархіву області та на апаратних нарадах при голові та першому заступнику голови райдержадміністрації. Архівний відділ інформує про стан роботи із зверненнями громадян Олександрівську районну державну адміністрацію і Державний архів Донецької області.

Документи з особового складу (накази, особові рахунки, особові справи, відомості про нарахування заробітної плати) зберігаються в установах, підприємствах, організаціях на протязі 75 років і не надходять на збереження до архівного відділу.

Тому для підтвердження трудового стажу, розміру заробітної плати, навчання слід звертатися за місцем роботи, навчання.

У разі, якщо установа, організація, підприємство реорганізовано -необхідно звертатися до правонаступника або в установу вищого рівня. У разі якщо установа, організація, підприємство ліквідовано - документи передаються на збереження в Олександрівський районний Об’єднаний трудовий архів селищної, сільських рад, який розташований за адресою: вул.І.Франка,3, телефон(06269)2-13-12.

За інформацію про заробіток та трудовий стаж працівників партійних та комсомольських органів (обласного, міських, районних комітетів компартії і комсомолу) слід звертатися в державний архів Донецької області.

Під час особистого прийому громадянин повинен пред'явити документ, що посвідчує його особу.

У разі, якщо вирішити питання на особистому прийомі не можливо через складність і необхідність додаткового вивчення питання, громадянинові може бути запропоновано викласти його у формі письмової заяви.

Адреса для листування: пл. Олександра Невського, 3, смт. Олександрівка, Донецька обл. 84000. Також письмові заяви можливо направити до архівного відділу Олександрівської райдержадміністрації по електронній пошті: archiv-aleks@ukr.net

Електронною поштою, також надаються консультації громадянам, які не потребують заповнення бланку звернення. Консультації надаються працівниками відділу, відповідь надається не на бланку.

Письмові запити громадян повинні містити ПІБ заявника, поштова адреса, чітко викладене питання, з якого людина звертається до архіву. У разі необхідності мають бути додані ксерокопії пояснюючих документів, паспорта, трудової книжки. Письмове звернення має бути надруковане або написане від руки розбірливо і чітко, підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати.

Для реєстрації і виконання запиту необхідна поштова адреса заявника. Без поштової адреси заявника запит на виконання не приймається, заяви не розглядаються.

Надання послуг здійснюється державною мовою.

Прийом та консультація фізичних та юридичних осіб здійснюється безкоштовно.

Начальник архівного відділу Л.А.Щербина

 

 

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 359 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz