Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Грудень » 13 » Олександрівська РДА
15:35
Олександрівська РДА

Звіт про проведення першого засідання районної Ради регіонального розвитку при Олександрівській районній державній адміністрації

12 грудня 2018 року о 10.00 годині в заді засідань Олександрівської райдержадміністрації під головуванням в.о.голови райдержадміністрації Давимуки В.П. відбулося засідання районної Ради регіонального розвитку при Олександрівській райдержадміністрації.

В засіданні Ради прийняли участь члени Ради, депутати районної ради, представники структурних підрозділів райдержадміністрації,керівники сільськогосподарських та  фермерських господарств, підприємств та організацій,  приватні підприємці, керівники правоохоронних органів, представники громадськості та ЗМІ.

З вступним словом виступив в.о.голови Олександрівської районної державної адміністрації, голова Ради Давимука Володимир Петрович, який озвучив склад Ради та мету її створення.

Голова Ради зазначив, що дане засідання – це перший крок до конструктивного діалогу щодо соціально-економічних питань кожної території нашого району, майданчик для підведення підсумків та визначення пріоритетів на майбутнє.

Головними питаннями  засідання стали: проведення  в районі ключових реформ, зокрема медичної та освітньої, створення привабливого інвестиційного середовища для розвитку підприємництва в районі.

В рамках проведення ради було заслухано доповідь завідувача сектору інвестиційної діяльності райдержадміністрації Тетяну Поставничу, яка повідомила про стан реалізації інвестиційних проектів та перспективи розвитку територій району на 2019-2021 роки.

Про освіту Олександрівщини на шляху до реформування доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталя Доценко. Вона зазначила, що сьогодні школа знаходиться на шляху до переходу на якісно новий рівень функціонування. Освіта перебуває у стані реформування. Пріоритетна мета української системи освіти – створення умов для розвитку та самореалізації кожної особистості як громадянина України, формування покоління, здатного навчатися впродовж життя. Над реалізацією цієї мети і працюють освітяни району.

Щодо напрямків реформування системи охорони здоров’я в Олександрівському районі виступив головний лікар комунального підприємства Олександрівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександрівської районної ради Олександр Гусак.

Він зазначив, що основними напрямками реформи охорони здоров’я в районі є реформування первинної ланки та реалізація програм «Доступні ліки» і «Сільська медицина».

Підводячи підсумки першого засідання районної Ради регіонального розвитку голова Ради визначив першочерговість розробки та затвердження  плану перспективного розвитку району на 2019-2021 рік, необхідність максимальної прозорості відбору проектів та заходів, шляхом висвітлення їх у засобах масової інформації і соціальних мережах та визначив чіткий терміни  завершення цієї роботи. Проект перспективного плану повинно бути складено до 25 січня 2019 року та запропонував  наступне засідання районної Ради регіонального розвитку провести 22 січня 2019 року, де буде відбудеться погодження проекту Перспективного плану розвитку району на 2019-2021 рік з метою його подальшого затвердження та подачі для включення в склад Перспективного плану розвитку Донецької області.

Категория: Общество | Просмотров: 480 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz