Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Грудень » 12 » Новини райдержадміністрації. Тижневий огляд
10:09
Новини райдержадміністрації. Тижневий огляд

Чергова нарада під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Давимуки

В роботі наради взяли участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій району.

Серед питань, які розглядалися в ході наради, першочерговими були питання пріоритетних напрямків роботи, зокрема: соціально-економічного розвитку району, освіти, охорони здоров’я, житлово – комунального та сільського господарства, пенсійного забезпечення, нарахування та виплати субсидій населенню, висвітлення матеріалів в ЗМІ, про роботу з сім’ями які опинились у складних життєвих обставинах, про заплановані культурно та спортивно – масові заходи. Керівники інформували про виконання доручень минулої наради та про плани на поточний робочий тиждень.

 

З винесених на обговорення питань прийняті відповідні рішення, надано протокольні доручення.

***

06 грудня 2016 року відбулась чергова щотижнева апаратна нарада, яку очолив голова райдержадміністрації Микола Мачульський. В роботі наради взяли участь начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники установ, організацій, підприємств району, селищний, сільські голови, представники ЗМІ.

На порядку денному розглянуто питання щодо виконання дохідної частини зведеного бюджету району; про результати роботи в аграрному секторі району; про соціально – економічний розвиток територій населених пунктів; про стан надання населенню житлових субсидій для покриття витрат на житлово – комунальні послуги; про підготовку та проведення в районі культурно та спортивно – масових заходів. Присутні доповіли про стан справ у підпорядкованих структурах з вищезазначених питань.

За підсумком наради надано протокольні доручення керівникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

***

Відбулось засідання комісії з призначення виплат ВПО

З метою забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 №365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам», в районі створена та діє районна комісія з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. 

Так, 07 грудня поточного року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Давимуки відбулось засідання районної комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Розглянувши подання щодо призначення (відновлення) соціальних виплат ВПО, згідно Постанови КМУ №365, членами комісії прийняті відповідні рішення. 

***

Засідання Координаційної ради у справах дітей райдержадміністрації

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Давимуки відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей райдержадміністрації на якому звітували всі зацікавлені органи в сфері захисту прав дитини про проведену роботу з громадянкою яка виховує трьох малолітніх дітей та проживає на території Беззаботівської сільської ради.

За підсумками засідання було прийнято відповідне рішення та надані доручення членам Координаційної ради.

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 365 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz