Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Жовтень » 31 » Новини райдержадміністрації. Тижневий огляд
14:40
Новини райдержадміністрації. Тижневий огляд

Щотижнева апаратна нарада

25 жовтня 2016 року відбулась щотижнева розширена апаратна нарада, яку очолив перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Петрович Давимука. В роботі наради взяли участь начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники установ, організацій, підприємств району, селищний, сільські голови, представники ЗМІ.

 

На порядку денному розглянуто питання щодо виконання дохідної частини місцевих бюджетів; про хід осінньо – польових робіт в сільгосппідприємствах району; про соціально – економічний розвиток територій населених пунктів району;  про підготовку та проведення в районі урочистих заходів до Дня визволення України від фашистських загарбників.

Присутні доповіли про стан справ у підпорядкованих структурах з вищезазначених питань. За підсумком наради надано протокольні доручення керівникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Позачергова сесія районної ради

26 жовтня 2016 року голова райдержадміністрації Микола Іванович Мачульський взяв участь у роботі позачергової десятої сесії Олександрівської районної ради сьомого скликання.

На розгляд депутатського корпусу району виносилось два питання, а саме: про внесення змін та доповнень в рішення районної ради від 23.12.2015 №7/3-13 «Про районний бюджет на 2016 рік»; про внесення змін до рішення районної ради від 24.02.2016 №7/5-49 «Про Програму економічного і соціального розвитку району на 2016 рік». За підсумком роботи сесії прийнято відповідні рішення.

На нараді аналізували стан підготовки Програм розвитку району

26 жовтня 2016 року відбулася розширена нарада у голови райдержадміністрації Миколи Івановича Мачульського з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Найбільша увага керівника району була акцентована на підготовці Програми економічного і соціального розвитку Олександрівського району на 2017 рік. Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Л.Є.Макаренко інформувала про перелік цільових програм, які готуються структурними підрозділами у різних сферах діяльності.

В ході обговорення основного питання порядку денного М.І.Мачульським було наголошено на необхідності детального вивчення усіх пріоритетних напрямків розвитку району, основних завдань і заходів на 2017 рік та включити їх до Програми. 

Засідання організаційного комітету

26 жовтня 2016 року під керівництвом голови райдержадміністрації Миколи Івановича Мачульського відбулось засідання організаційного комітету  з окремими керівниками відділів апарату, структурних підрозділів та установ району, на якому було обговорено стан підготовки до відзначення в районі 28 жовтня - Дня визволення України від фашистських загарбників.

Обговорено запропонований план основних урочистостей, формат їх проведення та організаційно-технічні питання. За підсумком розглянутих питань прийнято відповідні рішення та надано окремі доручення.  

Річниця визволення України

З нагоди відзначення 72-ї річниці визволення України від фашистських загарбників в смт.Олександрівка на площі Олександра Невського відбувся мітинг за участю керівництва району, посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівників установ, організацій району, учнівської молоді, представників громадськості, ЗМІ.

Під час виступу голови райдержадміністрації Миколи Івановича Мачульського було наголошено на визначній ролі України у Другій світовій війні, жертовності нашого народу у боротьбі за визволення Європи, вшануванні кожного, хто боровся з нацизмом. А також на консолідації суспільства, миру та єдності між співвітчизниками. Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квітів до пам’ятника.  

 

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 359 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz