Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Жовтень » 21 » Новини райдержадміністрації. Огляд
06:49
Новини райдержадміністрації. Огляд

17 жовтня 2016 року голова райдержадміністрації Микола Іванович Мачульський відвідав Михайлівську сільську раду де провів виїзний прийом громадян. На порушені звернення, зокрема соціального характеру надано відповіді та роз’яснення в ході прийому. Питання, що потребують більш детального вивчення та опрацювання взято на контроль та надано доручення керівникам структур відповідного спрямування з метою вирішення питань по суті та інформування запитувача у визначений Законом термін.

***

17 жовтня 2016  року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації В.П.Давимуки відбулась щотижнева робоча нарада. В її роботі взяли участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій району. Серед питань, які розглядалися в ході наради, першочерговими були питання пріоритетних напрямків роботи органів виконавчої влади, зокрема: соціально-економічного розвитку району, освіти, охорони здоров’я, житлово – комунального та сільського господарства, благоустрою територій, запланованих культурно та спортивно – масових заходів. Керівники інформували про виконану роботу та плани на поточний робочий тиждень. З винесених на обговорення питань прийняті відповідні рішення, надано протокольні доручення.

***

17 вересня 2016 року у відділі освіти Олександрівської райдержадміністрації  відбулась колегія відділу освіти, в якій взяли участь директори  та  завідувачі дошкільних навчальних закладів, заступники директорів НВК. На порядку денному заслухано наступні питання: про підсумки участі навчальних закладів району у спортивно-масових заходах за 2015-2016 навчальний рік; про стан організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності, про стан пожежної безпеки в закладах освіти в 2016 році. За підсумком роботи прийнято відповідні протокольні рішення.

***

17 жовтня в залі засідань райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Петровича Давимуки відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому була розглянута низка питань з  готовності сталого функціонування систем життєзабезпечення населення району з настанням несприятливих погідних умов осінньо-зимового періоду  та запобігання виникнення пов’язаних з ними надзвичайних ситуацій. 

*** 

18 жовтня 2016 року під керівництвом голови райдержадміністрації М.І.Мачульського відбулось засідання комісії по вирішенню питань щодо обчислення стажу державної служби. На порядку денному обговорено питання щодо обчислення стажу роботи, який дає право на одержання щомісячної надбавки за стаж державної служби працівникам райдержадміністрації. За підсумком роботи дорадчого органу прийнято відповідні протокольні рішення.  

***

На базі архівного відділу райдержадміністрації проведено навчання з підвищення кваліфікації працівників, відповідальних за архів та діловодство на тему: «Складання паспорту архівного підрозділу установи, організації, підприємства у 2016 році». Працівниками відділу надано методичні рекомендації щодо складання та оформлення паспорту архівного підрозділу та практичну допомогу щодо його заповнення. Учасники навчання прийняли активну участь в обговоренні вищезазначених питань. За підсумком роботи присутні отримали чимало корисних настанов та відповідей на нагальні питання щоденної практики. 

Категория: Другие новости | Просмотров: 375 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz