Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Жовтень » 27 » Назустріч дітям
22:50
Назустріч дітям

«В здоровому тілі – здоровий дух»

В стінах Новоолександрівського НВК, завжди велику увагу приділяють спортивно-масовій роботі. Адже всім відомо, що «в здоровому тілі – здоровий дух». А досягати успіхів у спортивному напрямі ми розпочали, відколи народний депутат України від Партії регіонів, генерал-полковник В.С. Малишев у 2007 році відремонтував нашу шкільну спортивну залу.


У 2008 році проходив перший футбольний турнір між школами, який започаткував Почесний громадянин Олександрівського району Володимир Степанович Малишев, і переможцями на ньому стала команда Новоолександрівського НВК. За перше місце наша школа отримала музичний центр та 5 футбольних м’ячів. Наші хлопці й надалі не втрачали спритності і, наступного 2009 року, знову стали призерами, за що отримали іменний м’яч із зображеннями гравців футбольного клубу «Шахтар» та футболки. 2011 року Кубок знову повернувся в стіни нашої школи. Разом з Кубком, юні спортсмени в подарунок отримали іменні годинники. В 2012 році Новоолександрівська футбольна команда зайняла друге місце. Але смуток хлопців розвіяли призи: спортивні сумки.
Завдяки постійним тренуванням та злагодженій роботі, футбольна команда Новоолександрівського НВК, в цьому році вкотре зайняла І місце з міні-футболу на Кубок народного депутата України В.С. Малишева. Ми дуже вдячні за подарунки, які отримали наші юні футбольні зірочки. А це: спортивна форма та спортивне взуття, яке отримали всі 10 гравців нашої шкільної футбольної команди.
Окрім корисних подарунків, хлопчаки насолодилися ще й солодкими презентами від Володимира Степановича.
Фізична підготовка, наполеглива праця вчителя фізичної культури Єфименко Ірини Дмитрівни, а також підтримка вболівальниць і в 2013 році стала їм у нагоді. Наші місцеві зірки футболу: Толмачов Валентин (захисник), Бербенко Андрій та Бербенко Сергій (нападаючі) неодноразово брали участь у футбольних змаганнях і як завжди відзначилися кращими результатами.
Також на базі школи постійно функціонують гуртки з волейболу та настільного тенісу. Цим ми завдячуємо ДЮСШ «Колосок», а також дякуємо за їх допомогу в проведенні занять гуртків з футболу та дзюдо. Ми щиро виражаємо вдячність за фінансову підтримку в цьому питанні ТОВ «Лощанське» та його директорові, депутату районної ради від Партії регіонів Л.І. Ставицькому.
Колектив Новоолександрівського НВК, а також всі наші юні футболісти, висловлюють щиру дяку за підтримку і заохочення спортивного життя в нашій шкільній спортивній родині!
Над статтею працювали: Птіца Тетяна, Москалюк Єлизавета, Мороз Тетяна

Категория: Спорт | Просмотров: 906 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz