Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Грудень » 13 » НАШІ СВЯТА
16:32
НАШІ СВЯТА

Не забувайте творити добро!

Саме під такою назвою 6 грудня поточного року відбувся урочистий захід, присвячений професійному святу – Дню місцевого самоврядування.

Саме місцеве самоврядування має велике значення як для розвитку народовладдя, так і для зміцнення української державності. Адже у сільських, селищних, районних та обласних радах працюють люди, обрані народом, які представляють інтереси територіальних громад і тільки за умов всебічного розвитку місцевого самоврядування можлива успішна робота в нашій державі.


Сердечні слова подяки за щоденну сумлінну працю та найщиріші привітання з нагоди свята адресували згуртованій команді працівників органів місцевого самоврядування депутат Донецької обласної ради, голова райдержадміністрації Олексій Анатолійович Бабешко та голова районної ради Федір Іванович Мороз. Вони вручили грамоти та пам’ятні подарунки найкращим працівникам цієї професії.

Одним з перших на святкову сцену був запрошений Спасько-Михайлівський сільський голова Анатолій Михайлович Колосок (стаж роботи в органах місцевого самоврядування 18 років).

Керівники району вручили йому Грамоту Донецької обласної ради за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток регіону, активну життєву позицію.

Грамотами Олександрівської районної ради за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, вагомі трудові досягнення, самовіддане служіння територіальній громаді були нагороджені:

Високопільській сільський голова Людмила Сергіївна Гарна (стаж роботи в органах місцевого самоврядування 15 років);

Михайлівський сільський голова Валерій Анатолійович Заблоцький (10 років);

Золотопрудський сільський голова Володимир Вікторович Дереза (19 років);

Криничанський сільський голова Євген Максимович Бондарчук (10 років);

Мирнодолинський сільський голова Олег Іванович Хруленко (15 років);

Очеретинський сільський голова Іван Григорович Черненко (12 років);

Староварварівський сільський голова Микола Миколайович Кадигроб (12 років).

Вшанували і ветеранів органів місцевого самоврядування – грамотами районної ради були нагороджені:

Наталя Василівна Шамрай – працювала на посаді Беззаботівського сільського голови з 1988 по 2006 роки.

Володимир Леонідович Новосьолов – працював з 1993 по 2004 рік Михайлівським сільським головою.

Петро Петрович Куменко – Іверський сільський голова з 1991 по 2012 рік.

Микола Миколайович Алексін – Очеретинський сільський голова з 1979 по 2000 роки.

Віра Парфьонова (Чумаченко) – Мирнодолинський сільський голова з 1962 по 1973 роки.

Також грамотами районної організації Партії регіонів за активну  участь у соціально-економічних та суспільно-політичних перетвореннях, які проводять Президент і Уряд України, сумлінне виконання програмних завдань та з нагоди 16-ї річниці Партії регіонів були нагороджені:

депутати районної ради – Микола Миколайович Дзюба, Тетяна Володимирівна Конончук;

Степанівський сільський голова Валерій Михайлович Давиденко, Олександрівський селищний голова Людмила Вікторівна Борисевич, Беззаботівський сільський голова Віктор Васильович Мирський, Веселогірський сільський голова Андрій Анатолійович Щербина.

Листами Подяки від Олександрівської районної організації Партії регіонів за активну життєву позицію, значний вклад в організацію і підтримку курсу Партії і Уряду, багаторічну плідну співпрацю та в зв’язку з 16-річчям Партії регіонів були нагороджені:

депутати Олександрівської селищної ради – Ірина Борисівна Сиплива, Любов Іванівна Панібратченко, Некременський сільський голова Ганна Іванівна Болотова, секретар Петрівської Другої ради Тамара Миколаївна Чайчук, бухгалтер Новоолександрівської сільської ради Ольга Олегівна Арцибашева.

Щирі слова привітань від народного депутата України від Партії регіонів Олексія Миколайовича Азарова передав його помічник Віталій Володимирович Мельник. Він побажав присутнім успіхів у роботі, здійснення заповітних мрій, всіх планів і депутатських зобов’язань заради розвитку і процвітання району, регіону, держави.

Цікаву мандрівку в історію всіх сільських та селищної рад району за допомогою фотослайдів провели ведучі свята – начальник відділу культури та туризму РДА Ольга Миколаївна Рашевська та Петрівський Другий сільський голова Ігор Григорович Гойко.

А працівники відділу культури та туризму РДА разом з юними талантами Олександрівщини подарували глядачам з нагоди свята чудовий концерт.

Після закінчення свята ми поспілкувалися з його гостями та попросили відповісти на наші запитання:

«Які враження та емоції викликало у Вас свято?»

Наталя Василівна Шамрай: «Мені особисто дуже приємно, що про нас – пенсіонерів, не забувають, а запрошують та вшановують на таких чудових заходах. Тепліше стало на душі і коли поспілкувалася з колишніми колегами, адже за 18 років моєї праці в органах місцевого самоврядування я зустріла багатьох добрих та порядних людей, котрі дуже відповідально ставилися до роботи. Велика подяка і керівництву нашої районної ради, і організаторам свята, воно дійсно вдалося на славу!».

«Які якості, на Ваш погляд, повинні бути притаманні сільському голові?»

Олег Іванович Хруленко: «Відповідальність та комунікабельність, турбота про громаду та вміння знайти вихід зі складної ситуації.

А найголовнішим, на мою думку, є – не втратити довіри людей, працювати задля них, захищаючи інтереси територіальних громад та дбаючи про земляків…».

«Що Ви хочете побажати молодшим колегам? »

Наталя Миколаївна Бондарєва (стаж роботи секретарем сільської ради 21 рік): «Робота секретаря – це, насамперед, спілкування з людьми, а характери у всіх різні… Тому хочу побажати всім колегам витримки і терпіння, наснаги та здоров’я.

І незважаючи на те, що у добі тільки 24 години, зичу вам завжди встигати зробити все заплановане. Нехай робота приносить вам задоволення та ентузіазм!».

Категория: Общество | Просмотров: 761 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz