Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2014 » Березень » 13 » Наші коріння єдині
16:13
Наші коріння єдині
Звернення керівництва Олександрівського
району до жителів району


Шановні мешканці Олександрівського району, шановні земляки!
Олександрівщина - наш рідний край. За нами - історія подвигів наших батьків. Попереду - щастя наших майбутніх поколінь. На своїй землі ми переживали різні випробування, і щоразу перемагали, коли були єдині і впевнені в собі. Ми знаємо ціну світу і знаємо, що наша доля - тільки в наших руках.

Наш район багатонаціональний. Але коріння наші єдині. Вони в наших цінностях, у відносинах до ветеранів і подіям Великої Вітчизняної війни, до дітей, до праці. Мова, культура, історія, віра, сім’я, справжня дружба - ці цінності ми будемо з вами відстоювати!
На полях нашого сільськогосподарського району працюють аграрії. У всі часи їх праця була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом, сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки їх господарності, зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є значною ланкою розвитку нашого району, запорукою його успіху. Незважаючи на всі труднощі, вони зберігають високий рівень професіоналізму, роблячи все можливе для розвитку економіки нашого району.
Сьогодні ми заявляємо: Олександрівський район виступає за стабільність і безпеку на своїй землі. Ми виступаємо за єдину і неподільну Україну. Ми виступаємо за своє безумовне право любити і розвивати свій район, Донбас, свою країну. Ми виступаємо за відкриті і добросусідські відносини з нашим сусідом - Російською Федерацією. Ми звертаємося до всіх своїх співвітчизників зберігати спокій, здоровий глузд, дотримуватись Конституцйії та Законів України, самовіддано працювати на благо Олександрівського району.

Голова Олександрівської
райдержадміністрації О.А.Бабешко

Голова Олександрівської
районної ради Ф.І.Мороз

Категория: Общество | Просмотров: 1085 | Добавил: vo-gazeta | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz