Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Серпень » 3 » На виїзному прийомі
15:31
На виїзному прийомі

29 липня на території Олександрівської селищної ради в с. Софіївка відбувся черговий виїзний прийом голови райдержадміністрації Олексія Анатолійовича Бабешко і голови районної ради  Федора Івановича Мороза.

В його роботі прийняли участь Олександрівський селищний голова Людмила Вікторівна Борисевич, начальник штабу РВ ГУ МВС України в Донецькій області майор міліції Андрій Михайлович Сорочин та начальник сектору дільничних інспекторів міліції РВ ГУ МВС України в Донецькій області Олександр Олександрович Болотов.

Спілкування з мешканцями села відбулося в затишній та дружній атмсофері, але питання, з  якими вони звернулися до керівництва району, вимагали їх невідкладного вирішення.


Так, Сергія Павловича Гетьманського турбує ситуація із покинутими та розібраними господарями будинками, подвір'я яких заростають бур'яном, а також недостатнє освітлення села.

З проханням встановити бак для сміття біля магазину звернулася Валентина Степанівна Бердиченко.

Вирішення цих питань було доручено селищному голові. Ось що розповіла Людмила Вікторівна Борисевич: «Ми обов'язково побуваємо на кожному покинутому подвір'ї, де буде складений протокол і переданий на розгляд адміністративній комісії селищної ради. Після розгляду, по кожному з них приймемо відповідне рішення.

Щодо освітлення села, то в цьому році селищною радою поданий міні-проект на обласний конкурс проектів місцевого самоврядування. Якщо переможемо, то робота в цьому напрямку почнеться вже восени.

Розглянемо і питання з встановлення сміттєвого баку біля магазину. Але для цього його власнику необхідно заключити договір з ЖЕКом на вивезення сміття. Головна умова для вирішення цієї проблеми – це підписання договору, і, звичайно ж, бажання самого власника магазину».

Для допомоги в оформленні документів Вірі Іванівні Роменській та Валентині Петрівні Бердиченко відповідні доручення були надані начальнику відділу Держземагентства в Олександрівському районі Володимиру Анатолійовичу Кисловському та начальнику Трудового архіву Любові Миколаївні Борисенко.

На особливому контролі знаходиться у керівників району звернення Катерини Іванівни Іващенко щодо роботи центру первинної медико-санітарної допомоги в питанні оформлення опіки над жінкою 90-річного віку, яке необхідно уважно розглянути головному лікарю ЦПМСД Олександру Вікторовичу Гусаку.

Не залишилося поза увагою і питання Леоніда Миколайовича Мамонова про ремонт дороги в селі та встановлення дорожніх показчиків. Зайнятися його вирішенням доручено начальнику Олександрівського Автодору Анатолію Володимировичу Плаксію.

Що ж, виїзний прийом ще раз довів – проблеми можна вирішувати і їх необхідно вирішувати. Для цього він і існує, щоб у спілкуванні між керманичами району та мешканцями громади знайти спільну мову і крок за кроком зробити життя кращим.

 

Категория: Общество | Просмотров: 782 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz