Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Липень » 26 » На виїзному прийомі
12:08
На виїзному прийомі

22 липня у Веселогірській сільській раді (сільський голова Андрій Анатолійович Щербина) відбувся виїзний прийом громадян, який провели голова райдержадміністрації Олексій Анатолійович Бабешко і голова районної ради Федір Іванович Мороз.

Необхідні відповіді отримали всі мешканці ради, які звернулися до керівників району під час прийому.


Так, Лідію Миколаївну Аненко та Фаїну Михайлівну Космик турбувало питання оформлення відсутніх документів на земельні ділянки. Допомогу у вирішенні цієї проблеми їм надасть відділ Держземагентства в Олександрівському районі, керівнику якого Кисловському Володимиру Анатолійовичу надане відповідне доручення.

Не залишилось без уваги і звернення Надії Андріївни Трунової щодо ремонту зрубу громадського колодязя. Вирішенням цього питання доручено зайнятися Веселогірському сільському голові.

Але об'єднали всіх мешканців самі болючі питання – про низьку напругу в електромережі із-за її зношеності та своєчасне забезпечення скрапленим газом мешканців ради.

Ці звернення були вислухані з особливою увагою, адже вони торкаються самого головного в житті кожного населеного пункту – нормальної життєдіяльності. Після їх обговорення Олексій Анатолійович та Федір Іванович пообіцяли, що відповіді від керівників відповідних служб будуть надані негайно, вже в найближчому номері газети.

Ось що розповів начальник Олександрівського РЕМу Дмитро Сергійович Лінкін:

«НП «Олександрівський РЕМ» повідомляє, що на другий-третій квартал 2013 року в плани капітального ремонту НП «Олександрівський РЕМ» був закладений ремонт лінії електропередач по вул. Жовтнева с. Весела Гора.  Планувалася повна заміна електроопор, заміна дроту на дріт більшого перетину. Дані заходи дозволили б кардинально поліпшити електропостачання споживачів с. Весела Гора.

На сьогоднішній день в ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» склалася дуже складна ситуація з розрахунками споживачів. В результаті неплатежів загальний борг за спожиту електроенергію юридичними і побутовими споживачами перед «ДТЕК Донецькобленерго» складає більше 2,6 млрд. грн. Це колосальна сума, яка обмежує можливості компанії по оновленню мереж і підстанцій. Неплатежі одних споживачів негативно відбиваються на якості обслуговування всіх інших. Для забезпечення розрахунків з енергоринком управляючою компанією було ухвалене рішення про скорочення витрат і  припинення фінансування капітального ремонту на 3-й квартал 2013 року.

В результаті відсутності фінансування і матеріалів капітальний ремонт ліній електропередач припинений. НП «Олександрівський РЕМ» докладе всіх зусиль для максимального поліпшення ситуації з електропостачанням споживачів в с. Весела Гора наявними ресурсами. Так в третьому кварталі планується замінити ще частину опор по вул. Жовтневій, а також частково прокласти новий дріт від трансформаторної підстанції, що дозволить дещо поліпшити електропостачання. Додатково планується провести перерозподіл навантаження між підстанціями і по фазах для попередження можливих перекосів напруги.   

Також повідомляємо, що у разі відсутності фінансування капітального ремонту до кінця року ремонт лінії електропередач в с. Весела Гора буде відновлений в першому кварталі 2014 року».

А ось що відповів начальник Олександрівської дільниці Краматорського УГГ Євген Олександрович Соломко: «Забезпечення балонним газом сільських рад району здійснює Краматорський УГГ ГНП. На жаль, на даний час, змінилися графіки, і вони постійно коригуються.

Про доставку ми будемо повідомляти додатково. Але для вирішення цієї проблеми можна було б задіяти режим зворотнього телефонного зв'язку. Сільський голова міг би збирати необхідні заявки і телефонувати нам, або ж споживачі, об'єднавшись, надали б доручення виконувати заявки довіреній особі. Від себе скажу, що ми завжди готові до співпраці».

Що ж відповіді отримані, будем очікувати виконання наданих доручень. Але як підкреслив голова райдержадміністрації Олексій Анатолійович Бабешко: «Головне – не пообіцяти, а зробити – і зробити вчасно. Щоб не вийшло так, як у деяких сільських голів, зокрема у Степанівського та Іверського.

Валерій Михайлович Давиденко та Володимир Андрійович Скиба на виконання мого доручення ще минулого тижня завіряли мене, що узбіччя доріг у них обкошені. І що ж я побачив, коли їхав на виїзний прийом до Веселої Гори. Бур'ян як ріс, так і росте.

Довелося додатково спілкуватися з ними і тільки після цього узбіччя були приведені до ладу. Але ж ми не в дитячому садку. Порядок повинен підтримуватися самим сільським головою, а не постійними моїми нагадуваннями.

Для цього вони й обрані громадою, щоб усюди панував лад».

Категория: Общество | Просмотров: 798 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz