Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Жовтень » 21 » Інформує управління ПФУ в Олександрівському районі
06:39
Інформує управління ПФУ в Олександрівському районі

В Криничанській сільській раді відбувся виїзний прийом громадян, який провела заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі М.Г.Козієва. Більшість питань, що цікавили пенсіонерів, стосувались правильності призначення та перерахунку пенсій, обчислення страхового стажу та заробітку.

Присутніх ознайомлено зі змінами в пенсійному забезпеченні у 2016 році, з етапами реформування пенсійної системи,  перевагами користування веб – порталом Пенсійного фонду України. На прийом звернулося 5 осіб. На всі звернення були надані вичерпні відповіді з роз’ясненням норм чинного законодавства.

***

Фахівцями управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі проведено зустріч з трудовим колективом ТОВ «Олександрівка Агро». Під час зустрічі обговорені питання  розвитку системи пенсійного забезпечення в Україні, норм законодавства щодо легалізації трудових відносин та заробітної плати.

Перший заступник начальника управління Людмила Іванівна Рєзнік надала роз’яснення, щодо страхового стажу у солідарній системі. Наголосила на тому що кожен працюючий повинен отримувати легальну заробітну плату. Виплата заробітної плати у незначних розмірах та не своєчасна сплата внесків до Пенсійного фонду негативно впливає на майбутній розмір пенсії та погіршує соціальний захист найманих працівників. Довела до відома, що відповідно до вимог частини 5 статті 8 Закону України № 2464-VI  необхідно здійснювати доплату до мінімального розміру за застрахованих осіб, яким заробітна плата нарахована менше мінімального розміру.

Розповіла про переваги та зручність користуванням Веб-порталом електронних послуг та можливості, які будуть доступні при реєстрації на Веб-порталі ПФУ. Присутнім були надані вичерпні відповіді щодо поставлених питань та роздані інформаційно-тематичні матеріали. В зустрічі взяло участь 30 осіб.

***

В управлінні Пенсійного фонду України в Олександрівському районі відбувся День відкритих дверей з учнями Іверської та Петрівської ЗОШ I-III ступенів на тему «Як працює сучасна пенсійна система». В.о. начальника управління Л.І. Рєзнік провела екскурсію кабінетами управління та ознайомила з основними напрямками роботи управління Пенсійного фонду в районі. Довела до відома учасників заходу, що пенсійний фонд - єдина централізована система, яка забезпечує обслуговування населення за єдиними правилами та стандартами.

А це значить, що де б не знаходився громадянин України, він всюди, на всій території України, зможе отримати однакові послуги Пенсійного фонду України, що управління проводить роботу обслуговування громадян на базі централізованих інформаційних технологій. Здійснює роботу в централізованій системі призначення та виплати пенсій на базі електронної пенсійної справи. Прийом та обслуговування громадян здійснюється за принципом «єдиного вікна».

Особливу увагу звернула на переваги легального працевлаштування найманих працівників. Наприкінці зустрічі Людмила Іванівна порекомендувала присутнім зареєструватися на Веб-порталі Пенсійного фонду та ознайомлюватись з інформацією, що оприлюднюється на веб-сайті та виданнях Пенсійного фонду України.

Категория: Другие новости | Просмотров: 496 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz