Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Липень » 11 » Гарні новини
09:20
Гарні новини

Про бюджет і

подальший розвиток району

Районний бюджет за І півріччя 2016 року перевиконано. Саме з цієї гарної новини розпочалася щотижнева апаратна нарада, яку проводить голова Олександрівської райдержадміністрації Микола Мачульський.

Згідно інформації начальника фінансового управління райдержадміністрації Ірини Сипливої, виконання дохідної частини зведеного бюджету Олександрівщини  на 1 липня п.р. становить 54,5% до планових річних показників.

12 сільських рад перевиконали показники більше чим на 50 відсотків.

До лідерів увійшли – Високопільська сільська рада (сільський голова І.П. Ляшенко) – 87,1% виконання, Іверська сільська рада (сільський голова В.А. Скиба) – 83,9%,   Спасько-Михайлівська сільська рада (сільський голова А.М. Колосок) – 77,7%, Новоолександрівська сільська рада (сільський голова Н.М. Москаленко) – 73,9%.

Не досягли наміченого результату: Криничанська сільська рада – виконано 44,3% (сільський голова Є.М. Бондарчук) від запланованого, Беззаботівська сільська рада (сільський голова В.В. Мирський) – 44,3%, Степанівська сільська рада (сільський голова В.М. Давиденко) – 40,2% та Мирнодолинська сільська рада (сільський голова О.І. Хруленко) – 19,6%.

Як зазначив керівник району М.І. Мачульський – даний результат став можливим завдяки активності та зусиллям селищного, сільських голів, активу громад.

- Вже другий рік поспіль ми забезпечуємо надходження до бюджету району 50% відсотків і більше до запланованих річних показників, - підкреслив Микола Іванович. - Від імені районної державної адміністрації щиро дякую всім платникам податків за сумлінне ставлення до важливого фактору розвитку Олександрівщини – виконання дохідної частини зведеного  бюджету району по власним та закріпленим доходам.

І ще одну добру новину повідомив присутнім керівник району щодо реалізації на території області проектів з покращення інфраструктури.

9 червня поточного року під час засідання Ради регіонального розвитку при Донецькій облдержадміністрації директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Оксана Головко доповіла про реалізацію на території області проектів з покращення інфраструктури.

8 червня під час засідання Кабінет Міністрів затвердив перелік інвестиційних програм, які фінансуватимуться за рахунок Державного фонду регіонального розвитку і на сьогодні загальна вартість 871 інфраструктурного проекту, реалізація якого запланована керівництвом Донецької області, складає 6,1 млрд. грн. З цієї суми 1,8 млрд. грн – позабюджетні кошти. Донецькою ОДА визначено пріоритетні сфери, згідно до яких планується відновити 151 об’єкт з водопостачання і водовідведення, 22 – з теплопостачання, 207 – з енергоефективності, 48 – з побудови житла. Також перелік містить 247 проектів з покращення соціальної сфери та 155 – з поліпшення транспортної інфраструктури, 41 з них – направлений на інші потреби.

Завдяки цілеспрямованій роботі керівництва райдержаміністрації в цьому напрямку, в Олександрівському районі теж буде втілено в життя декілька проектів з покращення інфраструктури під наявну проектно-кошторисну документацію:

1. Водозабезпечення та водовідведення, в рамках якого водопостачанням будуть забезпечені села Куріцино та Спасько-Михайлівка Спасько-Михайлівської сільської ради Олександрівського району Донецької області  в зв’язку з утворенням депресійної воронки шахти від гірничих робіт. Всього на його реалізацію виділено 3950,78 тис. грн. бюджетних коштів.

2. Об'єкти соціальної сфери (школи, дитсадки) району. Включає:

- капітальний ремонт загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів с. Петрівка Два. Заміна вікон та дверей (молоткових), заміна опалювальної системи;

- енергозберігаючі заходи у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Степанівка Олександрівського району. Капітальний ремонт по заміні вікон і зовнішніх дверей; 

- термомодернізацію ДНЗ “Журавка” смт. Олександрівка Олександрівського району;

- капітальний ремонт по заміні підлоги Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (корпус - І) смт. Олександрівка  Олександрівського району Донецької області.

Всього на його реалізацію виділено 8083,33 тис. грн., з них 6231,91 тис. грн. бюджетних коштів та 1851,42 позабюджетних коштів.

3. Транспортна інфраструктура (комунальна), громадський транспорт. Включає:

- капітальний ремонт автодороги по вул. Шкільна з чотирма примикаючими провулками, під’їздом до адміністративної будівлі по вул. Шкільна, 43в та ділянки автодороги від вул. Центральна до вул. Набережна через дамбу в с. Золоті Пруди Олександрівського району Донецької області;

- капітальний ремонт дороги в селі Новоолександрівка, вул. Стадіонна Олександрівського району Донецької області;

- капітальний ремонт під’їзної дороги, тротуару та вимощення в районі КЗОЗ “Олександрівська лікарня планового лікування” по вул. Дзержинського, 8 з улаштуванням майданчику для паркування транспортних засобів в смт. Олександрівка Олександрівського району Донецької області;

- капітальний ремонт автодороги по вул. Шкільна на ділянці від вул. Абрикосова до кладовища в смт. Олександрівка;                

- капітальний ремонт автодороги по вул. Гагаріна  в смт. Олександрівка;

- капітальний ремонт по вул. Паркова смт. Олександрівка;

- реконструкція автодороги по вул.Шкільна на ділянці від кладовища до вул.Центральна в смт. Олександрівка; 

- реконструкція автодороги по вул. Першотравнева в смт. Олександрівка; 

- реконструкція автодороги по вул. Лугова  в смт. Олександрівка;  

- реконструкція автодороги по вул. Івана Франка  в смт. Олександрівка;                       

- капітальний ремонт міжселищної автодороги від с. Високопілля до вул. Дівиченка в с. Некременне Олександрівського району Донецької області;

- капітальний ремонт автодороги по вул. Дівиченка в с. Некременне Олександрівського району Донецької області;

- капітальний ремонт автодороги по вул. Шевченко в с. Спасько-Михайлівка Олександрівського району Донецької області.

Всього на його реалізацію виділено 42336,84 тис. грн. бюджетних коштів.

Загальна ж сума цих проектів по Олександрівському району складає 54370,94 тис. грн., з них 52519,52 тис. грн. бюджетних коштів та 1851,42 тис. грн. позабюджетних коштів.

- Реалізація цих масштабних проектів – це шлях до створення в майбутньому сильної та самодостаньої громади в процесі децентралізації, - відмітив голова райдержадміністрації Микола Мачульський.

А. Копійко 

Категория: Другие новости | Просмотров: 326 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz